Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Szia Kerdező!
Sajnalom!!!
Csatlakozom hozzad hofeher a prediktor.
Engem kicsit bant ennyi volt ez az év, még igy a karacsonyi keszülődes közben is.
Nekem is van enyhe IR-em a,remegesből, szedülesböl jöttem ra. Meg elkezdtem magamtol inni az inofolikot jól voltam es mikor kimaradt veletlenül megint feszült lettem remegtem. Aztan vervetel is igazolta. Kaptam ra gyógyszert, viszont nem tartom a dietat. Januartol szeretnek erre is ráállni vhogy, csak jó lenne hozza egy mintaetrend.
Cirma
Kérdező,sajnálom🤗🙁.Biztosra tudod hogy vannak cisztáid? Doki mondta?Vagy most miert gondolsz erre hirtelen ...
I
Kérdező - Sajnálom. Jelen az IR-es, de nekem ügye amikor kiderült nem volt ciklusom….Február végén kezdtük a gyógyszert, én akkor már hónap elejétől diétáztam és szobabicikliztem, áprilisban jött meg újra azóta rendszeres volt. Úgyhogy…😁 A többit már tudod.
L
Azt olvastam hogy nincs azonnali megoldás de én amúgy sem élek annyira-annyira egészségtelenül , úgyhogy remélem jövpre megoldódik ez is :))
Cirma, a diéta a kulcs összetevője, sjanos nehéz motivációt találni ha egyedül vagy, nekem pl. úgy ment félig életmódváltás hogy a párom is
csatlakozott!
I, nekem kamasz korom óta vannak cisztáim, mióta az eszemet tudom ezzel szenvedek minden hónapban, műtöttek is cystarupturával, jelenleg is egy sárgatest cisztám van , de előtte is minden hónapban volt egy ami fájdalmat okozott.
Ezt így utólag tudtam meg a kivizsgálások révén mert mindig fájt a hasam és keresték a cisztát de mindig csak hasüregi folyadékot találtak UH-kor, a cisztát nem látták, ezért nagyon elhúzódott ennek a felismerése, felnőtt koromra diagnosztizálták csak amikor szépen végig követtünk egy hónapot.
A gyanúm azóta erősödik az IR-re mióta mindig elszédülök evés után.. vagy diabetes vagy IR, de valaminek kell lennie szerintem. És cukorterheléses kivizsgálást nem csináltak nekem pedig ha jól tudom azt is nézik , pajzsmirigy meg minden oké , de ezt nem néztük..
Igazság szerint én is csalódott vagyok egy hangyányit de akkora örömmel töltött el ez a felismerés és a lehetőség hogy megoldódhat még valami ami probléma, sokkal boldogabbá tesz most mert nagyon aggódtam hogy mi van ha van még valami és még nem vagyok teljesen egészséges.
Bocsánat kicsit hosszú lett :)
Kérdező,igen ha valóban ilyen gyanúd van,járj a végére és megnyuszol bármilyen is legyen az eredmêny,mert hàl isten erre van megoldás.Én is januártól elmegyek magánba és eldöntöttem,hogy megcsinàltatom az átjárhatóságit...ez az egy vizsgálatom nincs meg..😘
I
Sajnos én is csatlakozom. Reggelről negatív predictor teszt. :(
Bár nincs még előjele a mensinek, de a leghosszabb ciklusomhoz viszonyítva is max 4 nappal vagyok előtte, így egy halvány vonalnak akkor is lenni kellene. De már halvány vonalakat nem akarok látni, elég volt előző hónapban... :(
El vagyok keseredve nagyon. Kitartást Nektek is! ❤
Nagyon sajnálom csajok, pedig kézzel lábbal szorítottam értetek. De amíg nem jön meg, addig van remény ❤️ Kérdező: Tényleg nagy pozitivum, hogy megfigyelted ezt magadon, és ha kivizsgálnak egy lépéssel közelebb leszel a célod felé ❤️
Sz- szerintem te még nagyon korán teszteltél. Mármint elhiszem hogy olvastad, hogy valakinek 10 dpo-n pozitív volt a tesztje, de nem vagyunk egyformák. És lehet, hogy akinek 10.dpo-n pozitív nem is biztos hogy jól gondolja a fogantatást. Szerintem ne temesd még a hónapot. 😊
Kitartást!
(R)
Ma valahogy egész nap szurkál a petefêszekem...Lehet meg sem repedt a tüszőm és cisztám van? Nem.folyamatos,de gyakran belenyilall
I
Sajnálom kérdező ês többiek.Nagyon drukkoltam mindenkiért❤️
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!