Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
L! Azt hittem, ez nem számít tünetnek. Én minden egyes alkalommal sírok, amikor korán kell kelnem, így nem terhesen is😂
A.
A!
..nekem sosem fáj a mellem menzi előtt és közben sem.Ez nem lehet,hogy valami zavar okozza nálam?Ovu utàn sem...🤦🤦biztos ufo vagyok.
I
Kérdező- Gondolok rád reggel 🥰😘
L- teis érzel ilyen izomláz szerű érzést két oldalon a hasadban és a derekadban? Nem csak néha, kb mindig érzem. Mintha lenyomtam volna egy ruint rékás alakreformot. Nagyon durva 🤣🤣🤣
(R)
I! Nekem se szokott, csak 10 nappal előtte, meg mindig olyan "feszes" azért előtte. De az utóbbi 2 hónapban rendesen fájt oldalt. Nem hiszem, hogy zavar. Nekem legalábbis többnyire szokott lenni ovum, és a hormonpanelem szerint is minden rendben volt ennek ellenére.
1x csak sorra kerülünk mi is 🤷🏼♀️
A.
A!...hát jo picit megnyugodtam,de azert januárban készülök az orvoshoz,esetleg rákérdezek majd.En is azt érzem nem sikerült,bàr nem is tudom mitől fogom érezni majd hogy ' sikerült".Lehet semmi tünet nem lesz.🤷
I
I! Azt én se, mert a koraterhes tünetek nagy része alapból megvan nálam, a maradék meg azért, mert addigra mire kérdés lenne, mindig beteg leszek.🤷🏼♀️ Mindenesetre azt, hogy nem sikerült eddig 100% találati aránnyal megéreztem 😂
A.
A - Imádom😂😂😂😂 De kikérem magamnak nem amiatt kezdődött a sírás. 😅
R - Volt olyan, hálisten már nincs felváltotta az, hogy már kezd pocakom lenni, rejtegetni max kabátba lehet, illetve mintha valaki 0/24 tenyerelne a hólyagomon. 😂😂😂
L
Sziasztok!
Nekem predictor early hófehér 🫣
Hivatalosan meg kell várnom a 24.-ét is , 2 napja éreztem azt a szúró érzést amiért lehet késői beágyazódás de szerintem annak már kellene látszódnia.
Egyre könnyebben engedem el a dolgot , amit nagyon nagy haladásnak érzek , ebben a hónapban nem érzem magam olyan csalódottnak mint az előzőben, remélem sikerül elfogadnom teljesen hogy alig van ráhatásom 🫣
Mizujs többiek? 😍❤️
Lányok nekem gyanús valami.. folyton szédülök evés után, falási rohamaim vannak, ciszták és d vitamin hiányom (minimális).
Szerintem IR-m van 🫣
Januárban én is kivizsgáltatom magam! Nem érlelem a petéket feleslegesen :D
Akinek van IR ; hányadik hónap diétánál sikerült?
Eddig sem ettem sok könnyű felszívódású ch-t de bűnöztem sokat a hetekben 🫣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!