Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sziasztok!
Ma találtam rátok, ha nem bánjátok, én is csatlakoznék :)
November 24-én, 6 hetesen elvetéltem. Doki azt mondta, hogy nem kell várnunk a próbálkozással, ha vége a vérzésnek, akkor mehet a dolog. 2 hétig véreztem, s bár az appom 22-re írta a menzeszt, az ovum alapján 28-29-e körül nem kellene megjönnie.
Sz! Nem akarok ünneprontó lenni, az biztos, hogy nem beképzeled, hisz tényleg nem kívánod, de én abban nem hiszek, hogy ilyen korán baba miatt lenne.(Azért, mert nem attól van,viszont még lehetsz terhes!)Én is így voltam amúgy a hekkel. Szeretem pedig, de baromira nem kívántam, az is zavart, hogy halszagú. Mondjuk kb.minden mással is úgy voltam, valahogy semmit se kívántam. Lehet, az a baj, hogy én főztem 😂Ma még adok egy esélyt magamnak, hátha a mai menü ehető lesz.
Üdv, SetzkAndra. Sajnálom a veszteséged.🙁Drukkolok, hogy hamar összejöjjön 🤞
A.
SZ! 9-dpo-n este émelyegtem először az autóban, 11 dpo-n pozitív lett a teszt….😁😁 Előtte soha nem volt bajom az autóban, és ha én vezettem nem émelyegtem.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!