Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Rr! Fura. Szerintem holnap hívd fel a dokid és kérdezd meg.
A.
Rr! Hát, pedig akkor most van ovu. Szerintem vedd úgy, és csinálj úgy mindent. Egyébként ez jó ómen, mert nem rég volt itt egy hasonló kérdés. Ugyanígy volt a kérdező, 21.napi szerint nem volt ovuja, csak neki a Hcg teszt lett utána +. Persze, mert később volt😁Tényleg terhes volt.
A.
Köszönöm el is olvastam 😗Rr
Akkor lehet nekem ennyire későn van ovum?
Persze, szerintem simán lehet. Ha kiszámíthatatlan a ciklusod, akkor pláne.
A.
Sziasztok. Boldog karácsonyt mindenkinek! ❤️
Láttam, hogy érdeklődtetek, de nem volt erőm írni ☹️
Újabb kémiai terhesség volt erős tesztekkel is. Éreztem, hogy valami nem stimmel. Nem "igazi" terhesség. Aztán 22-en úgy ébredtem, hogy nekem ma meg fog jönni. Nem telt el egy óra meg is jött. Épp aznap kora délutánra volt időpontom az orvoshoz. Nem látott semmit. Se megvastagodott nyálkahártya, se semmi. Csak egy ciszta. 23-an vettek vért. Az eredményen múlt, hogy 24-en be kell e mennem a kórházba. Úgy beszéltük meg, hogy ha 100-200 közötti érték akkor keressük méhen kívül. Ha 50 környékén lesz akkor nincs teendő, akkor korai vetélés. Ha még annyi sem akkor kémiai terhesség. Hát 5-6 napos késesnel 6,9 volt. Hála istennek nem a kórházban kellett töltenem a karácsonyt, de nagyon elkeserítő már hogy megszámlálhatatlan sok ilyen eset történt velem. 😭😭😭 Volt már 3 és 21 napi vérvételem. Stimmelt minden. Mivel most pont 24-re esett a 3. nap így majd következő mensikor kerek időpontot, hogy nézzünk rá újra.
Annyi biztatot mondott az orvos, hogy lehet, hogy épp most agyazodik be. Csak ezt meg azért nem értem, mert azt mondta kb 1 mm a nyálkahártya. Akkor hogy?! Meg a vérzés úgy is lesodorta ha volt is ott valami. Meg hát ugye több mint egy hete pozitívak voltak a tesztjeim. Ha most agyazodna be akkor egy hete még csak vándoroltak. Nem lett volna +.
Na mindegy... 😢😢
V2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!