Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sziasztok lányok ❤️
D - Ez 25 - ös teszt úgyhogy nagyon szuper, hogy ilyen hamar kimutatja korábban lehetett az ovud nem? Sokaknak ilyen korán még a 10-es sem mutatja, ha közép időben volt Pé. Gratulálok, de csak halkan 🥰
Képzeljétek, én ma voltam UH-n mára rendelt be az orvos. 5+1 hétben járok. Megnézett mindent, azt mondta minden szuper... Csak az a helyzet, hogy látott egy szép pöttyöcskét... És még mellé kettőt. :) mindjárt úgy kezdte, hogy voltak e ikrek a családban... Voltak. Hát azt hittem menten elájulok. 3 pöttyöcske.. Azt mondta 1 tuti biztos rendben van, a másik kettőt nem látta jól. Lehetnek takarásban. 2 hét múlva kell mennem újból, akkorra kiderül, hogy egyedül e lesz a picikém, vagy esetleg 3man :) bavagyok tojva rendesen, hogy őszinte legyek. De nagyon Boldog vagyok ❤️🥰
(R)
R! Jujj, ez nagyon kemény! Én azért drukkolok, hogy annyi legyen, amennyit te szeretnél 😂
A.
Gratulálok én is akinek sikerült
Képzeljétek ma már negativ a teszt akkor ma már az 1 dpo napon vagyok ?(Rr)
A...semmi " bajom".. egyenlőre..talán annyi,hogy most elmaradni látszik a hajnali izzadás ami menzi előtt napokkal már jelentkezik.De változatlanul úgy érzem nem sikerült😒
I
D! Szerintem már az jó jel, ha ilyenkor kimutatja, nekem a kémiait nem várt napján mutatta ki kb halványan. Ha ilyenkor mutat, az már jó jel szerintem, de persze még azért ne éld bele magad. :)
Gratulálok R! Nagyon nagy öröm lehetett. :)
Sajnos nekem még mindig sehol nincs a mensi, 42. ciklusnapomon vagyok, de se mellfájdalom, se semmi, ami nekem mensi előtt 2-3 nappal jelentkezni szokott. Tesztet 22én és 26án csináltam predictort, teljesen negatívak. Nem tudom, hogy kitolódott e az ovu, vagy nem is volt, de nem volt még ilyen hosszú ciklusom az elmúlt 2 évben. Nem tudom, hogy teszteljek e még...
Sz.
R! Gratulálok! Boldog babavárást! :)))
Én reggel csináltam egy tesztet sajna negatív. Elvileg ma/holnap kellene megjönnie ovu szerint.
Pár napja fájdogál az alhasam - nem teljesen olyan, mint menzesz előtt. Néha fájdogál a fejem, és egyfolytában aludhatnékom van. A melleim viszont nem feszülnek egyáltalán...
Sz! Dokihoz mikor mész? Ha továbbra sem jön meg, akkor lehet érdemes lenne elmenned, hogy megnézzen.
Egy hónapja voltam, miután elmúlt a vérzés a kémiai után, de azt mondta, hogy nem lát semmit, minden rendben van, lehet tovább próbálkozni. Annyit mondott, hogy ha továbbra sem sikerül, akkor 2-3 hónapon belül menjek.
De a pontos ovumat nem tudom, nem figyeltem teszttel, még nem használtam olyat, majd csak a következő hónapban kezdeném el.
Sz.
R! AZTA MINDENIT, ez nagyon izgalmas, drukkolok, hogy minden tökéletesen alakuljon!🥰
D - A cb tesztnek higgy nyugodtan, boldog babavárást neked is🥰
A és I - Terveztek tesztelni?😁
Rr - Ha tegnap még pozi volt, ma negatív akkor ma van ovud, holnap 1. dpo :)
Csajok, 6-án van a kövi uh, agyon izgulom magamat, már kerekedik a pocak🥰 Úgy nézek ki, mint egy jól lakott óvodás, vagy mint aki egy hete nem volt mosdóban🤣 Ma már 9+4 hetesek vagyunk, annyira izgatott vagyok, folyton azt álmodom, hogy kisfiú, pedig mindig kislányos anyukának képzeltem el magam, de így valahogy egyre jobban beleélem magam a kisfiúba🥰
L
Köszi L
Így raktam sorba a teszteket akkor a mait vehetem negativnak ?bocsi a nem értek én ehez :)
(Rr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!