Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sziasztok!
Jelentem, nekünk is sikertelen ez a hónap, ma megjött 🥺 Kezdek egyre jobban elkeseredni, de ti tartjátok bennem a lelket!❤️😊Januártól belevágunk a kivizsgálásokba, nem szeretném tovább húzni.
R és D! Nagyon gratulálok nektek!!
M
J. vagyok. Már rég írtam..szerintem az újak nem is emlékeznek rám, de lehet a régiek se😅 Én vagyok, aki minden vizsgálaton túl van a férjével együtt. Minden rendben, mégsem sikerül a baba már 1 éve..Ma ismét megjött, ez volt hivatalosan a 12. hónap. Komolyan úgy gondolom már, hogy ez, hogy minden rendben mégsem sikerül sokkal rosszabb, mint ha tudnánk a problémát és elkezdenénk kezelni..😕 El vagyok ismét nagyon keseredve. Ebben a hónapban kezdtem a barátcserje/méhpempő kombót, ezeken kívül már mindent próbáltam..(a barátcserjét csak ovuig) Persze ezeknek is biztosan kell idő, mire hatnak. Nem tudom mi tévő legyek, egyszerűen én ennél többet nem tudok tenni, mint amit az elmúlt egy évben tettem. És ez a legrosszabb..mást nem tehetek, csak továbbra is hiszek a csodában!
J.
J! Üdv a klubban. Én is így vagyok, mínusz 1 férj 😂 Szóval attól vagyok már bekattanva, hogy nem tudom mi bajom van, mert látszólag semmi, csak épp gyerekem nincs. Az idő meg rohan, én marha öreg vagyok, és nem tudom orvosolni a problémát, mivel nem tudom, mi az🤷🏼♀️ Kénytelen leszek megcsináltatni az átjárhatóságit, ha valaki hajlandó lesz megcsinálni, mert a meddőségi központokban egyedülállóként nem létezem. Kiborultam ma is, hogy továbbra is semmi. De miééééért?
A.
A! Ezek szerint átjárhatóságin nem voltál még?! De akkor te nem vagy teljesen kivizsgálva..pedig az egy nagyon fontos vizsgálat, miért vársz vele?! Ne félj tőle, egyáltalán nem volt vészes, konkrétan alig éreztem valamit! 😊 Mi fél év próbálkozás után kezdtük el a kivizsgálásokat A-tól Z-ig mindenen túl vagyunk és minden rendben, mégsem sikerül..
J.
J! Nem én akarok várni! Az a baj, hogy fiatalon egyedülállóként senki nem foglalkozik veled! Csak úgy nem tudhatod meg, hogy "rendben vagy-e", mert mi közöd neked ahhoz. Menjél szépen férjhez és vidd magaddal a férjed is ugye, mert őt is vizsgálják. Pedig én csak azt akartam tudni, hogy NEKEM lehet-e gyerekem. Így vénségemre annyi változott, hogy pl. fél év alatt sikerült kisírnom egy hormon panelt. Azon kívül csak meddőségibe irányítanak, ahol egyedülállóként pont sz@rnak a nyomoromra. Tudom, sok vizsgálatot meg lehet csináltatni magánban is, de elég húzós áron. Meg jobb lenne rendesen, protokoll szerinti sorrendben (a pasi részt ugye nálam kihagyva), mint hogy így vaktában lövöldözöm, hogy mi bajom lehet, milyen vizsgálatot csináltassak.
A.
Sziasztok!
Herbamed női cseppeket ajánlom nagy bizalommal. Nekem 1 hónap után pozitív tesztem lett, 38 évesen! 🙂🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!