Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kérdező új hónap új remény 😀
Nekem kicsit el húzódott a ovum durva hogy 24.en kellett volna még jöjjön azt közbe meg ovum van
Rr
Igen , majd egyszer összejön :)
Úgy tűnik hogy igen rr ! 😊
V2! Nagyon sajnálom 😥 Mindenképpen vizsgáltasd ki, ha ez rendszeres. Lehet, hogy valami bagatell oka van, és rögtön sikerül, amint rendbehozzák.
I! Nálad mi újság? Teszteltél azóta? Nekem holnap kéne nem megjönnie, de azt hittem, már ma meg fog, minden jel arra mutat. Végig erre számítottam, de most valahogy mégis nagyon elkeseredtem. Biztos, hogy nem stimmel nálam valami, de félek, hogy a meddőségiben senki nem fog velem foglalkozni. Nem igazán látok rá reményt, hogy valaha lesz gyerekem🙁
A.
Sziasztok!
Bár nem szeretnèm elkiabálni mèg hiszen a teszt korán készült.
Vasárnap-hètfőre nem várom.
Életem első digitális tesztje. Lehet hinni neki ? Sosem csináltam előtte ilyet. Férjem hozta ma reggel.
Kész csoda lenne ha ez igaz lenne.😀
Betegség miatt. 1x voltunk együtt ebben a hónapban eddig.
Ovuláció előtt pontosan 2 nappal.
D voltam.
D! Persze, ez nagyon egyértelmű! Gratulálok! Sajna, még lehet kémia, de ez most+😁 Reméljük, így is marad.
A.
Sziasztok lányok!..szándékosan nem volt a kezemben telefon az ünnepek alatt,viszont sokat gondoltam rátok!
V2 szomorúan olvasom,nagyon sajnálom a vesztesêged!
A..en is holnap/ holnap utánra nem várom.Ma veszek tesztet azt hiszem.
I
I! Van valami tünet vagy ellentünet?
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!