Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
847es. Ne keseredj el, ha 2,3 nap van a nemvártig. Mèg bármi lehet.
Nekem a kislányomnál a mensi elmaradása után 1 nappal negatív volt a Gabriel tesztem.
De csak nem jött meg , így 3 vagy 4.nap ismételtem a tesztet ,és az már pozitív lett. De az is halvány.
Szóval amíg nem jön meg, addig van remèny.
847 én is látok rajta 😀
Rr voltam
Szerintetek mikor teszteljek ?
847 én is látom rajta a második csíkot😁
L
Én is látom!
Már régen írtam, de olvaslak benneteket mindig. Gratulálok mindenkinek akinek sikerult ☺️
Én F vagyok (5ös válaszoló) , azóta már 11+3 hetes vagyok ☺️ szerencsére rosszullétek nélkül megúsztam eddig.
F! Pacsi, néha mintha nem is lennék várandós😅😅 Eddig kétszer hánytam néha van hányinger, de kb ennyi is😅 Ma 10+0🥰
L
Most megleptetek. Nem akarok ünneprontó lenni, de én azon a #847-es teszten semmit nem látok. Pontosabban annyit, mint a sajátomon láttam. Hogyha akarom, bele tudom hallucinálni a csík helyét, ahol lennie kéne, de nincs. A jó hír az, hogy neked még olyan korai, hogy abból simán lehet +, nekem arra esély se volt. Szóval drukkolok azért!🤞
I! Nekem is megjött tegnap. Az a baj, hogy tegnapelőtt én már tudtam, hogy meg fog jönni, amikor a tesztet csináltam, de mivel most oda tudtam látni egy csík helyet, amit az előző hónapokban nem(ugyanolyan tesztek),és ez a hónap mindenben más volt, mint az eddigiek, a "nem is volt rendes ovumtól" a kémiaiig bármit el tudok képzelni. Ez azért baj, mert februárban meg akarom csináltatni az átfújást, de ha tudnám, hogy volt kémiaim, akkor nem erőltetném, hisz akkor ugye átjárható. Mindenesetre nagyon el vagyok keseredve. Januárban teszek egy utolsó kísérletet, lehet, hogy kivételesen korán tesztelő leszek, hogy kiderüljön, ha esetleg kémiai lesz, aztán a februárt kihagyom és nekiesek újabb vizsgálatoknak.
Bocs, hogy ilyen hosszú lett.
A.
#859! Szia! Adsz magadnak egy betűt, hogy felismerjünk?
Én ezen látok! Hányadik dpo?
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!