Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Csatlakozom az előttem szólóhoz.A?Ezt en is elmondhatom! Most szedem 3 hete,szinten Ti ajánlottátok és kevesebb a " ragyám"😘
I
Jaj, bocsánat, elfelejtettem aláírni, igen A voltam. Én is kb.azóta szedem. Sajnos, én főleg azokon a helyeken vettem észre, amiket úgyse lát senki, de én legalább tinédzsernek érzem magam😂
😂😂😂A!.. nem gondolkodtàl még azon,hogy humoros novellàkat irj? Hidd el sikered volna,làtod én azonnal felismertelek😅
I
I! Igen, a humoromat általában nagyon szeretik, de valahogy sose sikerült még belőle hasznot húznom. Valamit nagyon rosszul csinálok, de ami késik, nem múlik 😉
A.
Rr sajnálom,de még bármi lehet,ne add fel🙏
A!... Hányadik dpo n vagyunk? 8?😅
I
Re! Én is sajnálom 🙁
I! Számításaim szerint 8., igen. Nálam a szokásos antiterhesség.😕 Nálad?
Én ma csináltam egy negativ terhességi tesztet.🤦😅most röhögök magamon.Hirtelen felindulás volt,egyszerre értünk be a barátnőmmel a drogériába,tesztet ment vásàrolni.Gondoltam na jó..ez egy jel,vegyek egyet plusszba.Hazaértem megcsinàltam,előre tudtam az eredmênyt.Barátnőme pozi lett..❤️.Szóval nem értem miert csinaltam ezt,úgy is korán van.Annyi van,hogy szurkàl a petefêszkem,mint ovu idején.
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!