Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Rr annyira sajnálom! El sem tudom képzelni… illetve de , mert velem is történt ilyen és nagyjából addig bőgtem amíg bírtam..
Együttérzek veled és nagyon sok kitartást kívánok neked. ❤️❤️
R köszönöm én semmit nem érzek, bár most hogy írok nektek egy erőteljes szúró érzésem támadt az alhasam közepén de nem képzelek be semmit és kizárólag 22.-én tesztelek.
I mindig ez a legnehezebb része a hónapnak.. a várakozás. 🫣
Én is hasonlóan semmilyennek érzem magam de részemről jó értelemben mert legalább nem kattogok rajta és tesztelgetek mint egy őrült .
Valaki kérdezte hogy emelgethet-e ovu után , szerintem semmit nem kell másképp csinálnunk , nem hiszem hogy a fizikai aktivitáson múlik a dolog , a múltban agrokulturális társadalom voltunk szerintem ott sem izgultak ezen a földön dolgozó asszonyok 🫣🙄
Rr vagyok
Köszönöm de csináltam ma hcg és az is csak <2 lett 😞
Igen...nehéz...néha ràmtör a türelmetlenség.De igazábol akkorsem hiszem,hogy sikerült.Nem tudom miert vagyok ebben ennyire biztos.
I
Ha 11. Dpo negatív volt a teszt engedjem el ugye? Nincs mar ertelme tesztelni?
Cirma
Cirma szerintem ez nem igaz, van akinek kb 14-15. Dpon lett halvány! Pozitív.
Szerintem nem várt előtt ne döntsd el!
Holnap az első nagy nap lányok, hivatalosan is a mensi első napja reggel tesztelek!
Ki tesztel még ? 😍
Kérdező,drukkolok Neked és mindenkinek aki most a napokban tesztel.🙏🥰🥰
Nekem csak vasárnap volna értelme egy tesztet ellőni,meglátjuk hogy ébredek aznap😅
I
Lányok itt maradtam nektek szurkolni! 🥰
Nagyon kitartóak vagytok,
hogy kibirjátok a nemvártig!
Kérdező- az az erőteljes szúró érzés nagyon jó jel lehet :)
Nekem tegnaptól szinte minden hirtelen mozdulatnál, fordulásnál bele-bele szúr az alhasamba valamelyik oldalon :) nagyon érdekes érzés. Nagyon érzékeny vagyok. Tegnap sokszor elsírtam magam. Meg kiabáltam szegény párocskámmal :) a semmiért. Mert megkérdezte, hogy melyik üdítőt bontsa fel, melyiket szeretném én jobban. Én meg annyira felhúztam magam rajta, "hogy ő egyedül nem tudja eldönteni mit akar inni"
🤣 Hogy nagy kiabállással ajtócsapkodással rohantam be a hálóba, és bőgtem úgy fél órát. Kinevetett, hogy most ezen sírok? Aztán azért sírtam mert kinevetett. Nagyon nem vagyok stabil 🤣🤣🤣.
(R)
Kerdező nekem is holnap lesz a mensi első napja. De gondolkodom meg ma tesztelek, mert ha holnap negatív lesz elrontja a keszülődest kicsit(holnap kezdem a sütest).
Nagyon drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!