Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Gratulálok! 🥰
Én csütörtökön tervezek tesztelni, ha addig nem jön meg, de ilyenkor már nagyon nehéz kivárni azt a pár napot...
Sz.
R! Gratulálok! Nagyon megérdemelted, szurkoltam😁Én is remélem, hogy megmarad, de olyan szép teszt, hogy nem is lehet másképp 🤞
Nálam a nagy semmi. Mármint nem a teszten, mert az durván korai lenne, hanem úgy egyáltalán. Még a mellem se fájt úgy, ahogy ovu után szokott. Megint elkezdtem kételkedni, hogy volt-e ebben a hónapban egyáltalán ovum. Na, Mind1, semmi jóra nem számítok most se. De legalább már gyógyulok, most meg megyek edzeni, az jót tesz a fejemnek😁
A.
Én is azt hittem, hogy nincs ovu. Nekem petefészek szurkálásom szokott lenni, meg nyákom általában, de mielőtt elkezdtük a próbálkozást, azelőtt nem figyeltem minden hónapban tudatosan. Csak inkább pont forditva, hogy amikor jelentkezett, akkor nyugtáztam, hogy most lehet ovum.
Első próbálkozós hónapban nyákom nem volt, de akkor kb pontosan meg is jött, aznap reggel csont negatív teszttel. Következőben volt nyák 3 nap, akkor lett sajnos kémaiai, most pedig egy nap volt nyák, kb ovu körül, meg rá kb 6 napra mégegyszer, ezt nem is tudtam hova tenni. Persze lehet, volt ilyen régebben is csak nem figyeltem, de érdekes volt.
Jó edzést! 😀
Sz.
A- most én sem éreztem az ovut olyan intenziven mint szoktam. Azért kételkedtem, hogy lehetett e. Nekem nyúlós nyákom sosincs olyankor, ugy hogy látható legyen. Mikor majdnem pozi lett az ovu tesztem, felnyultam a mehszajam nagyon magasan volt es nagyon puha volt, ott volt nyak es az viszont nyúlt. Másnaptól már kezdett fajdogalni a cicim. És rá 5 napra pedig a derekam és picit szurkalt a hasam. Ovuláció óta, bármilyen tünetet produkáltam, mindjárt beugrott, hogy biztos a baba miatt, aztán gyorsan le is beszéltem magam róla. Mikor napokig nem volt semmi tünetem, akkor azért bújtam a netet, hogy ha nincs tünet az is tünet, vagy tuti nem lehetek terhes. Nekem ovu óta fájt a cickóm, ahogy mindig szokott. 1-2 napra gyengült.. Aztán tegnap meg ma a mellbimbóm olyan érzékeny, hogy hiába van rajtam 77 meleg pulcsi a meg kabát a hidegtől úgy ég meg szúr, hogy megtudnék bolondulni. Tegnap azért sírtam mert a méhszájam leereszkedett és tuti megfog jönni. :) mára vissza huzodott felfelé. Hátha tudok valakinek ezzel segíteni. Bár mindenkinél más :)
Ma este is azért még ellövök egy tesztet. Mert nem tudom elhinni :)
Köszi csajok, és puszi mindenkinek 🥰😘💗
(R)
I - Nagyon sajnálom, részvétem🖤🕊️
R! Aztaaa nagyon szép, gratulálok kismama!🥰🥰❤️❤️
L
L! Köszönöm Neked is...Hogy érzed magad?😘
A!..én sem érzek semmit sajnos.Csak folyton fáradt vagyok,de ez inkább kimerültség.
I
I - Pfuu tegnap délután hánytam először, hálisten azóta se, ma már megjártam pár dokit😅 Álmos vagyok állandóan, étvágyam hol van hol nincs, délután van mindig hányingerem….
L
L!...hát ennél rosszabb ne legyen🙏
Mi.addigis vàrjuk a csodàt❤️
I
I! Nálam a fáradtság+állandó p.silés az alaphelyzet, szóval ezek tuti, nem tűnnének fel😂
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!