Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
R szurkolok neked
V2 igen addig tartottam benne de tegnapi is addig volt benne és az teljesen negativ
Rr: [link]
Ez az a teszt amit én inkább nem értékeltem. Frissen pozitív volt. Azóta elég ocsmány lett.
Csajok ma délután sokadik vizeletbol facelle erős pozitív. Azonnal kijött a csík 🥰❤️❤️❤️❤️
V2
V2. Gratulálok 💗 Nagyon örülök neked 💗🥰😊 Írj még mindenképp a továbbiakról.
Én ma nagyon depis vagyok.. Többször sírtam, hogy tuti nemsikerült. Tv-ben minden filmben vagy várandós nőket látok, vagy picibabákat. Akarmelyik pillanatban eltudnám magam bőgni. A hasamban előbb fura nyomást éreztem jobb oldalon.. Görcs szerű húzódó érzés volt.. Aztan 1-2 percel utána a bal felén enyhébb szurkálást. Magam sem tudom már mivan, de kegyetlen a hangulatom ma. Az a tipikus, semmi se jó, semmi se sikerül. Tipikusan mint minden nemvárt előtt. :)
V2 aaaa nagyon nagyon gratulálok annyira szuper!!!!
Nekem ezek is segítenek ; ha valakinek sikerül a baba!
R ez azt jelenti hogy nekünk is sikerülni fog!
Hidd el hamarosan nekünk is sikerül!! ❤️❤️
Köszönöm ❤️
R remélem azt érzed! Írok mindenképp és írjatok ti is. Dokit holnap hívom.
V2
Kérdező- Nagyon remélem, bízok benne.💗🥰 Én is nagyon örülök, hogy másoknak sikerül. Erőt merítek belőle, hogy ne adjam fel 💗
Az előbb.. Rettenetesen durván elkezdtek égni szúrni a mellbimbóim.. Azt hittem leszakadnak a helyükről. Ilyet soha az életben nem éreztem. Minden egyes ilyen soha nem tapasztalt dolog csak reményt kelt bennem
Holnap veszek tesztet, és megcsinálom.. Elegem van ebből a bizonytalanságból. Nem akarok tovább reménykedni feleslegesen 😐😊💗 (R)
V2! Gratulálok!
R! Kérdező! Ti mikor teszteltek? Ebben a hónapban, mintha nagyobb lenne a csend🤔
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!