Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
V2, erre nem gondoltam remélem nem hibás, holnap úgyis kiderül!
Mikor mész vérvételre Rr?
623, nagyon remélem hogy most sikerült nektek! :))
Drukkolok Sz!
Rr nekem is úgy volt, hogy lett egy halvány pozitív tesztem amit még akartam erősíteni egy másik teszttel a következő reggelen. Nekem predi volt én nekem a kontroll csík lett olyasmi mint most neked a teszt csík. A lelkem biztonsága érdekében azt nem értékeltem. A következő napon jó teszttel megint csak halvány lett. Nálad sem zár ki semmit csak én félnék erre azt mondani, hogy sikerült. Szurkolok nagyon!
V2
Rendben V2
És ugyan olyan tesztet csináltál?
Meg mutatod ?
Az a baj ki írtam én is egy kérdést szinte mindenki azt írja hogy ez nem pozitív hibás ezt nem értem hogy lehet hibás? 😞 ez el szomorit. Az is lehet hogy csak a clostilbegyt miatt lett ilyen?(Rr)
Nekem az fura Rr, hogy 8dpo-hoz képest elég erős pozitív az a teszt. És fura az a csík. Nagyon szorítok érted! Reméljük nem hibás a teszt! Nem gratulálok. Mindenképp próbálj másfajta tesztet is! Megy a drukk 💗
Én ma 12.dpo - melleim fájnak durván, keményednek. Haszurka, néha enyhe megjön érzés. 2 napom van nemvártig, de pattanások valahogy nem akarnak megjelenni. Ilyenkor már rég tiszta ragya szokott lenni a fejem. Semmi egyéb tünetem nincs. Ezek mind pms-re is igazak. Nem élem bele magam. De kérlek szorítsatok értem 💗😄
(R)
Rr láttam a kérdést. Pont most akartam írni, hogy ott 15mp-et írtál. Ezt a tesztet ha jól emlékszem 3-5 másodpercig kell vizeletben tartani. Szerintem elázott.
Este tudok majd képet mutatni.
V2
Kedves 623-as!
Valószínűleg a tüsző repedést érzed ma. A helyedben még most együtt lennék a párommal. 😁
Sok sikert mindenkinek!
G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!