Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/4814 A kérdező kommentje:

V :D

Én örülök neki hogy így rohannak a napok a karácsony miatt , az is nagyon jó hogy hamar eljön majd a következő próbálkozás ideje ha ez a hónap nem sikerül!

Én imádom a karácsonyt de semmire nem volt még lehetőségem , még ajándékokat kell venni utána csomagolni az legalább valami 🫣😍❤️

22.-én megyünk le a családhoz, ti hol lesztek szent este?

R akkor jól érzetem hogy ez furcsán semleges volt 🫣 Mert nem is te írtad :DD

Ez nagyon édes volt ez az utolsó mondat ❤️

Én azon görcsölök sokat hogy mi van ha annyira akarom vagy tudat alatt félek a csalódástól és én tehetek róla ezek miatt hogy nem jön össze mert annyit stresszelek 🫣

Tudom bolondság de már mindenen is izgulok:D

R most veled tartok a nem tesztelgetésben mert nincs itthon egy sem :DD

2022. dec. 14. 21:31
 512/4814 anonim ***** válasza:

V2 gratulalok!

Hanyadik dpo-n teszteltel?

Nekem is még egy het van nem vartig mindenfele szurkalodast erzek.😃

Cirma

2022. dec. 14. 21:34
 513/4814 anonim ***** válasza:
100%

Csajok,lemaradtam🤔😃😃.Annyi a teendő munkában és odahaza,hogy szinte nem is győzöm.Van friss babásunk? V2?

Adtam egy esélyt az ovu teszteknek,hát meglátjuk.Feltöltöm majd ide,hogy segítsetek.Ma vagyok menzi után a 14-15 napon,nyilall a jobb petefêszkem..vagyis inkabb görcsöl...hát meglátjuk.Tegnap megint pozi teszttel álmodtam,de azt hiszem ez már a rákattanás egyik súlyosabb fázisa 😅😅

A másik,hogy most lelkileg olyan semleges vagyok.Voltatok így Ti is?

Igyekszem mêg ma írni,rendesen hiányzik a beszélgetés😘😘mindenkit üdv🤗

I

2022. dec. 15. 09:45
 514/4814 anonim ***** válasza:
100%

A hát meglátjuk- at csak egyszer akartam irni😅😅

A! Örülök,hogy visszatért kicsit a hited😘

I

2022. dec. 15. 09:47
 515/4814 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a gratulációkat.

Most még nem merem elhinni, mert még nem késik és mindig ez az a pont ahol megszakad a dolog.

Facelle ma reggel negatív. Predictor pozitív. De lehet, hogy hibás a teszt. A kontroll csík nem jött ki normálisan. Pöttyös az egész. Jól látható, de nem tudom mennyi értelme van így értékelni. Több tesztem nincs itthon. A tesztcsík pedig halvány, de talán erősebb a tegnapinal.

Tegnap a facelle délutáni sokadik vizeletbol lett pozitív most reggelibol negatív.

V2

2022. dec. 15. 10:22
 516/4814 anonim ***** válasza:

V2 halk gratula🙏🙏🙏

Hogy érted,hogy ez az a pont ahol megszakad? Kémiai terhességre gondolsz?

I

2022. dec. 15. 10:25
 517/4814 anonim ***** válasza:
100%

Azt elfelejtettem írni, hogy tegnap latszott először valami. Az volt a 10.dpo

Nem tudom nekem ilyenkor hány napra jönne meg, mert most sikerült eloszor a pozitív LH teszt. Előző hónapok tünetei alapján talán 14 nap.

V2

2022. dec. 15. 10:26
 518/4814 anonim ***** válasza:
100%

I: igen. Rengeteg ilyen volt már.

Nem szándékosan tesztelgettem eddig korán. Nagyon rendszertelen a menstruációm. És sokszor volt olyan helyzet, hogy vagy késik már 2 napja vagy hátra van még 10. De a munkahelyem veszélyes így nem tehettem azt meg, hogy kivarom az évben eddigi leghosszabb ciklusom napját és utána vegyem úgy, hogy na most késik. Így mindig láttam, hogy 3-4 napon keresztül pozitív. Aztán gyengül és negatív lesz. Végül megjön.

Ebben a hónapban viszont szándékosan tesztelek őrült módjára, mert a dokim végre foglalkozik ezzel és elküld első körben egy vérvételre aztán meglátjuk. Valami a beagyazodas körül nincs rendben.

Az első terhességemnél ugyan ez volt. Akkor 36-56 nap között jött meg. Amikor megfogant akkor olyan ciklusom volt mintha szabályos 28 napos lenne. Ilyen az életemben sosem volt.

V2

2022. dec. 15. 10:34
 519/4814 anonim ***** válasza:
100%

Értelek...most,hogy így jobban belegondolok nyáron volt már nekem is " halvány" tesztem két napig..utàna semmi....lehetett nàlam is hasonló?..bàr azóta sem fordult ez elő...Nagyon drukkolok Neked és persze mindenkinek❤️❤️

I

2022. dec. 15. 11:16
 520/4814 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a mai...mit gondoltok,holnap talán erősodik..

I

2022. dec. 15. 11:46
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!