Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
En mara nem vártam es meg is jött reggel.
Cirma
Sziasztoook,
Remélem mindenki jól van, annak ellenére hogy esetleg sikertelen hónap van mögöttetek!
M, nagyon örülök hogy írtál, már hiányoztok egy kicsit , alig várom hogy újra kezdjük a próbálkozást!
Meséljetek hogy telnek a napok, készültök a karácsonyra?
Nálunk nagyon sok minden történt, de maradok a kérdés berkein belül ; Megvolt az UH , ma is voltam hát nem sokat nőtt a tüszőm de végül is holnap kell a tüszőrepesztőt beadnom és csütörtökön kell próbálkoznunk :))
Már nagyon várom, remélem ez az egy célba talál!
Végül beszéltem az orvossal és megnyugodtam , de persze az sokkal jobban megnyugtatott hogy minden rendben van és próbálkozhatunk.. Ez a lényeg, innentől "nem érdekel mikor jön össze".
Lassan az első turnusnak is kezdődik az új próbálkozás ideje! :DD
Minden újat köszöntök, és ne keseredjetek el D, hiszem hogy minden baba akkor születik amikor kell neki!
R,I, L veletek mi újság?:)
A, ne keseredj el a célunk eléréséhez vezető Út a lényeg, persze ebben az esetben megértem hogy nem tudsz erre ekként tekinteni, de azt szokta nekem mondani a párom hogy bárki tud boldog lenni akkor amikor minden rendben. Az igazán bátor és kitartó emberek akkor is igyekeznek boldogok lenni és elégedettek amikor látszólag minden szétesik.
Ez nagyon nehéz és mi is csupán törekedni tudunk de azt hiszem ez is elegendő :))
Persze, csak nekem ez annyiban más, hogy nem úgy van, hogy van mit élvezni az útban, pl.élvezem az együttlétet a párommal, akkor is, ha nincs eredménye. Hisz, ugye nincs párom. Az egész út csak egy nyűg és azt látom, hogy a semmiért. Most bevetettem azt a Q10-et is, hátha felébreszti az öreg petéimet, de igazából rohadtul elegem van az egészből. Azt se tudom, hogy miért nem jön össze, hogy legalább kezeljem.
A.
Sziasztok,hát mi a hétvégên levertük a csempét a konyhàban,mondanom sem kell,nagyon boldog voltam😄😄,de olyan széêp lett az új🥰.Ma egy kisebb vagyont hagytam a boltban,Mikulas..Jézuska stb..címszó alatt.Szóval ma is megkönnyebültem anyagilag.
Menzim ugye megjött,igy hàt marad ez a hónap..kitartunk🤗a Jónás naptart tanulmànyozom épp,youtubon talàtam érdekes videokat róla.Kiszámoltattam a sajàtom és egyáltalan nem.esik egybe a vêlt ovu- val.Mindenesetre...mit veszítek vele...🙂🙂
Remêlem mindenki tartja magàt,hangolódik...rànk fér a pihenés lànyok❤️
A ..Neked külön is írok.Kérlek ne légy ilyen borulátó...olyan nagyon sok benned a düh és a csalódottság..Ne engedd,hogy magával rántson.🤗
Sziasztok. Figyelgetem azért itt az eseményeket. Nem írtam mert nem igazán tudok hozzászólni érdemben.
Kérdező... Én most úgy érzem sikerült kicsit elengednem a dolgot, és magamat is. Abbahagytam mindent, a teákat, a barátcserjét is. Mert úgy érzem engem csak összekutyult belül. Ma vagyok a ciklus 14.ik napján és a héten 2 éjjelest is megyek egymás után, és amilyen mákom van fixen akkor lesz peteérésem amikor nem tudunk együtt lenni, úgy hogy ezt a Szülinapra pozitív tesztet el is engedtem. 😄 Már úgy vagyok vele, hogy jön a babóca ha jönni akar, azért figyelem a testem. Januárban pedig elmegyek dokihoz, azért nézzen kicsit rám, hogy minden rendben van e. Most rengeteg a munka, meg itthon is van tenni való, nem lesz időm annyit gondolkozni rajta :D de majd írok ide, mindenképp, hogy mi a helyzet. Meg kíváncsi vagyok rátok is, hogy alakul a hónap. Puszi
(R)
I! Dühös nem vagyok, csak reménytelen. Én a karácsonyt is utálom, csak nem mondtam, mert nem akarok még azzal is mindenkit lehúzni. Igazából csak várom, hogy essünk már túl rajta, aztán januárra megint + leszek, mert ez az év már tuti jobb lesz. A lelkesedésem kitart kb. febr.2.-ig, amikor rájövök, hogy már most rosszabb, mint a tavalyi, mint minden évben 😂
A.
A ! De miert van ez benned...sajnálom,hogy így éled meg.
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!