Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
 411/4811 anonim ***** válasza:
100%

I! Jaj, ez olyan kiszúrás, ha a teszt meg negatív! Nekem is mióta rakta vagyok az ügyön elkezdett már egy héttel előtte feszíteni, fájni a mellem, ami sose szokott, csak, hogy idegesítsen. Múlt hónapban még késett is 2 napot, meg szokásos pattanásom se jött ki. Jó, nem ért csalódás, mert akkor is éreztem, hogy meg fog jönni, a hőm is kezdett lejjebb kúszni(nem szokott amúgy, csak az első nap leesik, abból tudom, hogy aznap megjön). Szóval én nem vagyok az a reménykedős, de azért na. Tök igazságtalan.

A.

2022. dec. 1. 13:08
 412/4811 anonim ***** válasza:
100%

A..igen,nekem semmilyen tünetem nincs ami extraként volna jelen.Enyhe höhullámok,hajnali izzadás,mindig menzi előtt napokkal jelentkezik.Cicim nem fáj...pedig tapogattam,- hátha- de ehh.totál érzéketlenek🤦🤦és igen nagyon zavaró,hogy nem tű pontos azóta a ciklusom,mert így ugye a pontos ovu is bizonytalan.Bosszantó

I

2022. dec. 1. 13:15
 413/4811 anonim ***** válasza:
100%

használjatok ovulációs tesztet, nekem is segített, mert nem volt pontos mindig a ciklusom.

F

2022. dec. 1. 13:25
 414/4811 anonim ***** válasza:
100%

F,sajnos nem vált be nálam...4 ciklust csináltam végig,sosem volt pozi.Uh- n viszont látszott,hogy van peteérés,a 21. Napi vérvételből pedig az,hogy volt tüszőrepedés. Az ovu tesztek 10 es érzékenységűek.voltak.

I

2022. dec. 1. 13:30
 415/4811 A kérdező kommentje:

I, azért én megvárnám amíg megjön, ez a fehér folyás gyanús!

De persze lehet hogy csak én kombinálom túl.

Majd írj ha tényleg megjött!

Csajok, ki hogyan készül a karácsonyra??

I, köszönöm a kérdést az első vizsgám sikerült, a második dönti el hogy mi lesz, az most szombaton lesz.

A peteérésemet minden hónapban megéreztem, mert elég fájdalmas és ebben a hónapban semmi.. szóval holnap UH 10.20kor, szerintem semmit nem fog látni a doki...

Ez egy kicsit lehangolt erre a hónapra, mert más úgy készülni hogy próbálkozás is lehetséges..

Majd írok holnap!

A, tudom én is mindent érzek mióta tervezzük.. bár a petetérést eddig is éreztem :D

2022. dec. 1. 16:03
 416/4811 anonim ***** válasza:
100%

I. a Q10 a sejtek energiatermeléséért felelős. A petesejtek minőségén javít, több és jobb minőségű petesejtek képződnek a hatására. Rengeteg jót olvastam róla, szóval elkezdem az emelt dózist belőle.

Biztató egyébként, hogy még nem jött meg neked. Lehet csak később volt ovud és legközelebb már pozitív lesz a teszt. :)

Kérdező, gratulálok az első vizsgádhoz, szombatra meg megy a drukk!

A fájdalmon kívül nincs semmi tünete a peteérésednek? Nyák esetleg? Nálam az van 2-3 napig, meg amikor megugrik az LH szinten, nagyon hányingerem van reggel.

Karácsonyi ajándékokat már nagyjából sikerült beszerezni,majd utolsó héten lesz egy nagy bevásárlás a főzésekhez, aztán majd 24-én fát díszítünk, lesz finom vacsi,következő napokon meg megyünk mindkettőnk szüleihez, rokonaihoz. Te hogy készülsz?

V.

2022. dec. 1. 17:46
 417/4811 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ês V talàn igazatok van,végülis a pontos ovum napját nem.tudom,csak a nyákból és a petefêszek szurkából következtettem mikor éreztem,de bármikor lehetett...ma még egyenlőre semmi jele a menzimnek...nêha görcseim vannak ês ez a folyás.

Nagyon jól hangzik a Q10,ha megjön akkor mindenképp kipróbálom.

Kérdező,gratula a vizsgàhoz,nagyon ügyes vagy.Biztos lesz tüszöd holnap,ne aggódj.🤗

I

2022. dec. 1. 17:53
 418/4811 anonim ***** válasza:
100%

Én is szedek Q10-et, azóta javult is az AMH-m, szerintem annak köszönhetően! 😊

I. Nekem is szokott fehér folyásom lenni pár nappal a menstruáció előtt sajna..de szorítok, hogy neked ne azért legyen. Bár te is írtad, hogy egyszerűen érzed, hogy meg fog jönni. Én is mindig érzem sajna..Fizikálisan is és legbelül is egyszerűen érzem, hogy nem sikerült. Érdekes..Én ovulációs tesztet mindig használok, nekem nagyon bevált. A Clearblue digitálisat veszem , sokkal egyszerűbb és egyértelműbb a használata, mint a sima ovu teszteké.

A. Igen a HyCoSy az ultrahangos petevezeték átjárhatósági vizsgálat. Nagyon-nagyon féltem tőle, mert rengeteg rémtörténetet olvastam már róla. Hát kár volt..😅 Előtte 3/4 órával vette be egy algoflex m-et. A vizsgálat maga max. 10 perc volt, de szerintem még annyi sem. Kicsi nyomást éreztem, amikor a méhszájamnál volt a Doktornő a katéterrel. Onnantól semmit, de tényleg. Lehet azért, mert mindkét petevetékem átjárható, vagy a Doktornő volt ennyire profi (ami tény, ő nagyon profi) nem tudom?! A lényeg, hogy egyáltalán nem szabad félni tőle!! Viszont ez egy nagyon fontos vizsgálat, úgyhogy mindenkinek ajánlom, aki még nem volt! 😊

2022. dec. 1. 18:02
 419/4811 anonim ***** válasza:
100%
J. voltam, lemaradt..😅
2022. dec. 1. 18:02
 420/4811 anonim ***** válasza:
100%

F! Én használok, bár sose +, de tudom, mi számít nálam annak. Húszasom van, amikor hajszál híján +, azt számítom, utána meg halványodik.

J! Köszi, hogy leírtad. Én úgy tudtam, az a meddőségiben a protokoll végén van, szóval előbb ki akartam zárni a többit, de eléggé félek, hogy az a baj, hogy nem átjárható. Annak nincs jele, ugye? Máshogy nem lehet megállapítani, csak azzal? Milyen vizsgálatok vannak még? Én még csak hormonon voltam, meg látható anatómiai oka nincs meddőségnek.

A.

2022. dec. 1. 21:25
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!