Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/4811 anonim ***** válasza:
100%

#429! Juhú! Ez szuper hír!

Én a decembert valószínűleg kihagyom, de azért követem az eseményeket, drukkolok nektek!

A.

2022. dec. 2. 11:35
 432/4811 anonim ***** válasza:
100%

Hetfőn kellene megjönnie csinaltam egy 10-es tesztem, total negatív.

Ti hogy csinaljatok ilyen lelkesek vagytok sikertelen honap utan is?

Cirma

2022. dec. 2. 12:30
 433/4811 A kérdező kommentje:

Cirma, szerintem nagyon sokat számít hogy alapvetően valaki milyen beállítottságú DE ez a csoport is nagyon sokat segít abban hogy lehetőséget lássunk egy csalódással végződött hónapot az újnak fényében!

Itt vannak már akiknek sikerült ( veletek mi újság lányok? :)) ) , de többen vagyunk akiknek nem, és azt hiszem ez erőt ad! Nem vagyunk egyedül, ahogyan te sem :)

2022. dec. 2. 13:13
 434/4811 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Cirma! Kezet foghatunk. Mint a #428 kommentemben írtam, én nem igazán tudok lelkes maradni sajnos. Olyan ügyesek, akiknek ilyen jól megy! Én sem értem, hogy csinálják.

A.

2022. dec. 2. 13:25
 435/4811 anonim ***** válasza:
100%

A...ne keseredj el...Brutál nehéz tudom,de a napok igy is ugy is eltelnek..akkor inkább tégy magadnak egy szivességet magadért,és maradj pozitív.Nekem is nehéz,de mi hasznom lesz abból ha mindig padlót fogok.Semmi...próbalom bevonzani,vizualizálni,hogy milyen lesz majd ha velünk lesz.Mert egyszer úgy is úgy lesz.Addig pedig tesszük a dolgunk,êljük a mindennapokat..mert a rendszer ilyenkor segít.Van kapaszkodó.Jó? Na szóval fel a fejjel ês tudd,hogy az ebêdszünetem erre a kampányszövegre " pazaroltam" .😂😂úgyhogy jössz nekem eggyel.😘

I

2022. dec. 2. 13:50
 436/4811 anonim ***** válasza:

Kérdező...no ugye megmondtam hogy lesz tüszö🥰

I

2022. dec. 2. 13:52
 437/4811 anonim ***** válasza:
100%

I! Hát, persze, csak én már így vénségemre nem tudok úgy hozzáállni, hogy úgyis lesz, mert ez egyáltalán nem biztos. Utálom magam, hogy 20+ évet elpazaroltam, mert azzal a hülyeséggel áltattam magam, hogy attól lesz, akitől szeretnék, most meg ott tartok, hogy egyáltalán senkitől nem lesz. No, de befejeztem a védőbeszédet😁Tudom, hogy igazad van, természetesen behajthatod rajtam azt az egyet 😉

A.

2022. dec. 2. 14:52
 438/4811 anonim ***** válasza:
100%

I...lehetséges,hogy Neked előbb lesz mint nekünk.Januárban töltöm 36 -ot.Nem vészes,a gyermekvállalást tekintve,de én sem leszek màr fiatalabb..Ha visszagondolok 20 évesen is szülhettem volna,lett volna kinek,de valamiért úgy alakult,hogy most jött el az ideje .Kitartást🤗

I

2022. dec. 2. 14:58
 439/4811 anonim ***** válasza:
100%
I voltam A nak cimezve 😂😂csak elírtam
2022. dec. 2. 14:59
 440/4811 anonim ***** válasza:

Kérdező, nagyon örülök,hogy van tüsződ :) Most miért nem próbálkoztok amúgy? Vagy miért írtad,hogy majd a következő hónap?

Cirma, ti mióta próbálkoztok?

A, az Anti Müller Hormonból (AMH) tudnak következtetni a petefészek állapotára, hogy mennyi petesejt tartaléka van.

Neked azt nézték?

Most kiművelem magam ezekből a hormonokból, vettem egy könyvet is,aztán ha sikerül a baba és itthon leszek, az idő alatt természetgyógyásznak fogok tanulni.

Ti neten rendelitek az ovu teszteket? Eddig drogériás teszteket vettem, ha jól tudom a Facelle 25-ös meg az expect is. Vagy rosszul tudom?

V.

2022. dec. 2. 16:55
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!