Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Nálam semmi, továbbra is antiterhes vagyok. Nekem is hétvégén kéne nem megjönnie, de meg fog. Az utóbbi napokban párszor begörcsölt kicsit az egyik petevezetőm környékén. Erről eszembe jutott, hogy min nem paráztam még, na min? A méhen kívüli terhességtől. Itt az ideje azt is felvenni a listámra, mert nem elég, hogy állandóan felfázástól, fertőzéstől, petevezető elzáródástól, hormonbajtól, IR-től, klimaxtól és úgy általában meddőségtől parázom, már itt van ez is.(Na, nem most, mert most tuti, hogy nem vagyok terhes, se méhen belül, se kívül.) Szóval lejátszódott a lelki szemem előtt, hogy ki kell venni a petevezetőm és ez a minimális esélyem is elszáll, hogy legyen gyerekem🤦🏽♀️Igen, nagyon ráérek...
Mindenesetre most hétvégén biztos megjön, aztán valószínűleg csak januárban futok neki újra. Jövőre meg meglátjuk, mit kezdenek velem a meddőségiben.
A várakozóknak nagyon drukkolok, mint mindig🤞A kismamáknak meg nagyon boldog babavárást!
A.
Az újaknak D-n kívűl: A beazonosítás érdekében érdemes egy betűt vagy valamit oda biggyeszteni az írásotok végére hogy ne vesszünk el tagok között :D
Nagyon szurkolunk az újaknak! Hétvégén írjatok mi volt!!!
Van akinél előbb megtörténik a beágyazódás és tud pozitívat tesztelni 5. dpon, az itt fellelhető átlag nem ezt mutatja, de van már pár szerencsés kismamánk itt!
:))
A, Tudom mit érzel, remélem hogy jövőre ha kivizsgálnak /még jobban?/ akkor kiderült mi a helyzet!
Én azért drukkolok neked ebben a hónapban és a következőben is!
Nem tudom mennyire foglal le az ünnepi készülődés de remélem hogy mindenki talál benne nyugalmat! :)
I, lehet hogy így ezt a hónapot könnyebben elengeded a teszt miatt és gyorsabban jöhet az új!
Amúgy nem tudom bele gondoltatok -e de kb 2 hét és megint próbálkozhatunk!! :) Az pedig nem sok idő már!
Kitartást I, veled vagyunk és itt leszünk a következő hónapban is :)
Mivel új vagyok remélem nem baj hogy csatlakoztam a beszélgetésetekbe.
Sz
J vagyok.
Nekem is megjött ma reggel, 2 nap késéssel. Szerintem a HyCoSy zavart meg kicsit, mert nagyon ritkán késik..Persze most is lettek volna tünetek, amiket rá tudtam volna fogni, hogy a baba miatt volt, úgyhogy amit írtam is én már semmilyen tünetnek nem hiszek. Már kb. mindent éreztem ebben a 11 hónapban, amit csak lehetett..Viszont most kicsit elgondolkodtam, hogy ha minden rendben, akkor 11 hónapig miért nem sikerült?! 😕 Nem tudom már csak arra fogni, hogy fejben megy el.. Szerintem vagy a hormonterápiát vagy az inszemet megpróbáljuk januárban. Nem tudom hol van az a pont, amikor már nem érdemes várni..
J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!