Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Minden kismamának szívből gratulálok, akinek még nem tettem! A vizsgálatoknál meg majd drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Én kb.már most elengedtem ezt a hónapot. Soha nem voltam még ennyire nem terhes 😂Kb.most kéne lenni a beágyazódásnak is, de semmi. Februárig türelmes leszek, aztán lépek valami további vizsgálat felé, mert ketyeg az óra 😕
A.
A,dehiszen nem is kell,hogy a beágyazódásnak bármilyen tünete is legyen,ne temesd még a hónapot🤗
I
A - Nálam semmilyen tünettel nem járt a beágyazódást. Ne add fel már most.
Na ebéd után beütött a hányinger, lassan kocsiba is kell ülnöm, ez így nagy élvezet lesz. 😅
L
Nálam sem volt semmilyen tünet beágyazódáskor
F
Aranyosak vagytok, de nekem ellentüneteim is vannak!😂
Múltkor legalább fel voltam puffadva, meg a mellem is feszült, nagyobb is lett. Most meg, mint 2 pattanás, és semmi. A hőm is csak annyira ment fel, amennyire "muszáj" ovu után.
A.
A - Nekem is két pattim volt, illetve a hőm is 36,8-9 körül volt. A puffadás, mell nagyobbodás csak most kezdődtek pár napja. :)
L
L! Ez azért biztatóan hangzik, bár továbbra is nagyon meglepődnék, ha ebből lenne valami.
A.
Én hőre azért nem adok lányok, mert az első terhességem előtt mértem a hőt, és nekem 36,7 volt a max terhesen-nemterhesen is :D
Most nem is méregettem. csak ovulációs tesztet használtam, semmi mást.
F
L. nem is baj, legalább a munkahelyi stressztől megkíméled magad,meg így teljesen a várandósságra tudsz koncentrálni :) És most csak ez a lényeg, semmi más.
A. lehet pont ez a jó, hogy semmi tüneted nincs. Elég gyakran olvasom, hogy pont akkor nem volt semmi tünet, amikor terhesek lettek. Szóval, ez még jót is jelenthet, drukkolok :)
I. Neked jobbulást!
V.
Köszi V és mindenkinek,kúrálom magam.Próbalok tüneteket " talàlni" ,de nem érzek semmit.Néha nyillalgat a petefêszkem,de ez máskor is van..Nem lehet,hogy cisztám.van?🤔🤔A legutóbbi vizsgàlaton nem volt hàl isten,sőt,soha nem találtak semmit.
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!