Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
F - Dokinál ilyen hamar?😱 Látott valamit?
M - Sajnálom, de fel a fejjel, lehet hogy csak egy nagyon egyszerű kis dolog miatt nem jön. Menj el 3. és 21. napi vérvételre, rengeteg minden kiderül. :)
L
F - Közben visszanéztem, hogy te 9-re nem vártad. Mit mondott a doki?😍☺️
L
M, nagyon sajnálom :(
A kivizsgálás nálunk felölelt egy ciklust a hormonok miatt, én azért próbálkoznék a következő hónapban is hogy hátha!
Remélem nem találnak semmit! Bár nem tudom mi a jobb, én örültem mikor kiderült hogy mi a baj 🫣
R, nekem is ez a kedvenc időszakom, remélem valóban eltudjuk engedni decemberben de annyi lesz a munka hogy szerintem menni fog!!
Örülök hogy már motiváltabb vagy ! 😊 A szülinapi baba nagyon különleges lenne !
V igen nekem is alacsony a vérnyomásom , szerencse hogy az orvosod ilyen figyelmes volt!
J! Én meghatódtam a történettől, mert tükrözi mennyire vágytok egy babára és ilyenkor mindig azt kívánom hogy bárcsak sikerülne !!
Igen a türelem nagyon fontos egy gyerekvállalásnál, azt olvastam hogy régen természetes volt hogy éveket vártak egy babára.. bár el sem tudom képzelni milyen lehetett 🫣
Remélem ebben a hónapban sikerült, de amennyiben nem az nem a sikertelenséget jelenti hanem azt hogy még korai leérkeznie!
Én mindig erre gondolok ❤️❤️
Hát 5+4 napon voltam dokinál, igazság szerint petezsákot látott szikhólyaggal, azt mondta minden rendben van, 12-én megyek legközelebb. Akkor leszek 8+4 ha minden igaz :) aztán azon a héten el kell majd intéznem védőnőt, háziorvost is, el kell menni sztk-ba vérvételre, illetve a rá következő héten szerintem a kombinált szűrés vérvételére is el kell már mennem, mert aztán jön a karácsony és nem kapok időpontot megfelelő időben :) aztán január első hetére a kombinált szűrés ultrahangja is esedékes lesz, és ha szerencsénk van kiderül a neme is már ott. besűrűsödnek a programok, izgi lesz.. de amúgy javaslom hogy 6 hét betöltése után menjetek először majd UH-ra, hogy szívhang is legyen már, nekem sajnos csak így tudott a dokim időpontot adni szabadság miatt.
F
F
F - Én 6+5 leszek amikor megyek, de az még messze van. Húú igen, ezt én is néztem, hogy utána meg lesz elintézni való bőven.
L
A.akkor már semmi akadálya a babának, hidd el, hamarosan érkezni is fog 😊 Én is covid előtt voltam utoljára, mire végre lehetett szabadon menni, akkor meg jött a költözés.
R. hidd el, ha elfoglalod magad, gyorsabban is megy az idő, aztán már csak a kétcsíkos tesztet veszed észre 😊 Nagyon szorítok, hogy a legszebb szülinapi ajándékodat kapd.
J. nagyon örülök, hogy minden rendben van most már. Igazán megható a történeted. Kicsit hasonlítunk, nekem is vannak a fejemben gondoltatok, hogy mi van, ha baj van? Mondjuk én évek óta barnázok 4-5-6 napokkal a menstruáció előtt és a korábbi orvosom annyit mondott erre, hogy csak akkor foglalkozzak vele, ha babát akarok.
Hát, eszembe jutott, amit mondott, ezért kivizsgáltatom magam.
Mennyi egyébként az emelt adag Q10?
Fontos szerintem ,hogy fejben tudjuk, hogy minden rendben van és mindent megtettünk. Úgyhogy hajrá, nagyon bízom benne, hogy sikerült a baba. Az még nem jelent semmit ,hogy tegnap negatív volt a teszt. Valakinek csak a nemvárt napján lesz pozitív. Drukkolok nagyon 😊
L. köszi, akkor kb. hasonlóak az értékek. 😊 Egyébként hogy vagy? Dolgozol, vagy otthon vagy?
F. Gratulálok Neked is 😊
M. ne szomorkodj, bízz benne, hogy a következő hónap sikeres lesz. Ha meg nem, akkor is gyorsan lemennek a vizsgálatok és ha baj van, rögtön kapsz rá kezelést.
Igen, hamar besűrűsödnek a programok, én már egyszer túl estem ezen.
Védőnőhöz is pl havonta kell járni (legalábbis felénk)
Köszönöm a gratulációkat. :)
F
V - Oh én épp munkát kerestem, amikor kiderült, úgyhogy….Nagyon nincs választásom, így már nyilván nem vesznek fel sehová.
Tünetek terén, továbbra is mumus ha az autóba ülök, éhes, álmos vagyok állandóan, na meg a pisilés…😅
L
Sziasztok,én még mindig lábadozom,semmi új fejleményről.nem tudok sajna beszámolni...Addigis olvaslak Titeket...puszi😘😘
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!