Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Ne feledd I én is megálmodtam, hogy pozit fogok tesztelni, szerintem az álmoknak mindig jelentése van!☺️
Jobbulást neked!😘
L
Köszi L 😘! Neked mikor is lett pozi,hányadik dpo kb.?
I
Azt hiszem ma a 8 dpon vagyok...de pontosan persze nem tudom,úgyhogy vasárnap vagy hétfőn tesztelnék..ha kibírom.
L jól érzed magad,vagy erősödnek a tünetek?🙃
I
I, szerintem ebben nehéz lenne nem valami jelentést keresni, nagyon konkrét, én is hiszek benne hogy van amit megálmodik előre az ember!
Igen, az álom L-nél is bejött :D
I jobbulást!! Remélem hamarosan jobban leszel!! Pihenj sokat, remélem most nem dolgozol!
M, remélem te is jobban vagy mára! Lassan közeleg a hétvége, ha jól emlékszem akkorra nem várod! :))
Nekem annyira nem volt baba hogy tegnap délelőtt nem tettem be progeszteront és délután kettőkör megjött :DD Pedig azt mondták hogy pár nap szünet az normális, de én nagyon hálás vagyok ezért mert ez azt jelenti hogy nem kell heteket-napokat várni hogy újra bele kezdjünk! Jövőhéten megyek peteérési UH-ra pénteken! Szurkoljatok hogy legyenek szép domináns tüszők <3
Ma vagyok a 10. dpo-n, és ma is negatív lett a teszt. Még betegeskedem egy picit, főleg a fejem fáj. Az elmúlt 4napban a hőm 37,1 körül volt, ma reggel 36,96 volt. Remélem nem fog tovább esni 😔 Menszi előtti görcsöket még nem tapasztalok, néha egy pici szurkálást, de az is elenyésző. Bízom benne, hogy hamarosan én is jó hírekkel tudok szolgálni 🙂🤞
I! Remélem egy látnok veszett el benned! 😃
Kérdező! Nagyon szurkolunk jövőhéten! 🤞🤞
M
Kérdező,nagyon jó hozzá àllás,csak pozitívan.Örülök,hogy így gondolsz erre mint újabb lehetőségre,be fogjuk vonzani,mert máshogy nem is lehet❤️
M,hàt igazad legyen..mindenesetre nagyon fura volt.Fogtam azt a tesztet az álmomban,digitalis kijelzője volt ami 12 mutatott🤷
Remêlem Te is javulgatsz,nálam ma tetőzik..úgy értem magam,mint akit elgázoltak és vissza is tolattak rá🤣🤦na jo ez nem volt vicces.
Holnap jelentkezem,addigis olvaslak Titeket.Puszi Mindenkinek😘
I
Hát csajok, nem tudom ma délelőtt 1 óra pisiszünet után ilyen lett a 25-ös x-epil tesztem: [link]
Nem tudom mit gondoljak, tegnap reggel a cb digi 2-3at mutatott, remélem minden rendben.
Hányinger émelygés van nagyon durván, álmosság és a sűrű pisilés.
I - 11 dpo reggel volt pozitív :)
Amúgy lehet azt írta ki neked a digitális, hogy 1-2 😊
L
L szerintem minden okes,ne stresszeld tul.😘Minden tesztben más a színező anyag koncentràltsága.Nekem volt párszor,hogy ugyanaz a teszt a kontroll vonalánál egyszer erős volt,maskor csak épp hogy.Gondolom a T vonal festêke is ilyen lehet.
Erre nem is gondoltam látod,hogy 1-2.hm🤔
I
L szerintem ne aggódj , szép ez a teszt is és egyértelműen pozitív!
Az pedig nagyon jó hogy meg van a hányinger és minden más is !
Szerintem minden rendben ne aggódj!! ❤️❤️
U az is lehet , na majd figyelünk I tesztjeire is akkor digitálisat kell venned I :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!