Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/4810 anonim ***** válasza:

Mi újság van csajok? Mindenki nagyon eltűnt🥺

L

2022. nov. 22. 08:31
 272/4810 A kérdező kommentje:

Sziasztok, nekem sajnos ma is negatív, én úgy döntöttem nem erőltetem tovább.

Holnap abba hagyom a progeszteront és neki vágunk majd a következő hónapnak! :)

Hát nem egyszerű ez a fertőzés dolog sem, és elég fájdalmas de majd elmúlik.

Írt fel az orvos mindent, ma tudom csak kiváltani.

Ennek fényében a következő hónapban is aktív marad a kérdés (bár ez nem csak tőlem függ természetesen) , és nagyon várom a többieket hozzá!( akinek sikerült titeket is!! meséljetek majd hányadik hét, milyen érzés, nekem jó érzés olvasni!!) :))

Akinek sikerült , nagyon nagyon gratulálok, mert már ezért megérte feltenni ezt a kérdést, nagyon kedves emberek vagytok és örülök hogy megismertelek titeket:)

Akinek szintén nem volt sikeres ez a hónap: Nem tudom ki hogyan szokta ezt elfogadni, én mire ide érek addigra nem okoz problémát, nem süllyedek el ebben a rossz érzésben szerencsére, én azt remélem más sem teszi mert hiszem hogy minden baba akkor érkezik amikor kell!

:)

2022. nov. 22. 08:31
 273/4810 A kérdező kommentje:
L milyen a teszt, erősödött? Nagyon izgi , szeretném ha maradnál és megosztanád az örömödet velünk, ha te is benne vagy! :)) <3
2022. nov. 22. 08:32
 274/4810 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező - Azért durva, hogy pont egyszerre írtunk. 😅

Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze ez a hónap, de tudod új hónap új esély! Én nagyon szívesen maradok itt veletek, drukkolok nektek továbbra is!🧡

Egyébként 5. hétben vagyok -éljen a hosszú ciklus😅 - a dokim már 8-ára hívott az első ultrahangra, nagyon várom. ☺️ A mai tesztem már elszívta a controll csíkot egy picit, úgyhogy kezd tudatosulni, hogy megtörténik, illetve a reggeli rosszullétek és az állandó alvás /pisilés miatt se tudok nagyon elvonatkoztatni. 😅

L

2022. nov. 22. 08:35
 275/4810 anonim ***** válasza:

[link]

Az utolsó a ma reggeli, elvileg holnapra nem vártam. Még van egy digi tesztem, szerintem ellövöm holnap. 🥰

L

2022. nov. 22. 08:37
 276/4810 A kérdező kommentje:

Igen pont egyszerre :D

Persze, nem csüggedünk :DD

De izgalmas!!! Majd írj hogy mi volt, az idő elteltével szeretnéd tudni majd hogy kisfiú-e vagy kislány? :))

Milyen érdekes hogy ilyen korán érezhetőnek ezek a tünetek :D Édesanyádnak is voltak tünetei?

Az én édesanyámnak nem voltak, én erre számítok! :DD

Mikor szeretnéd elmondani a többieknek?

2022. nov. 22. 08:40
 277/4810 anonim ***** válasza:
100%

Persze mindenképp szeretnénk tudni, egyébként az első megérzésem az volt, hogy kisfiú, de talán pont azért mert kislányt szeretnék. De persze az számít, hogy egészséges legyen. 🥰

Anyunak is voltak, nálam nem tudom pontosan, de a két kisebb tesómnál igen. 😁

Hiába, minden terhesség más, ezt szokták mondani, de anyum pl egyszer mensizett is terhesen. 😅

Hát anyukám már tudja, pont itt volt, nehéz lett volna eltitkolni, anyósom is tudja illetve a legjobb barátnőm. 😅

Úgyhogy annyira nem tartottuk titokba, pl a tesóimnak, apumnak is szeretném elmondani, amint van szívhang, remélhetőleg már 8-án. 😁

L

2022. nov. 22. 08:48
 278/4810 anonim ***** válasza:

A család többi tagjának pedig karácsonykor gondoltuk, akkor legalább együtt van mindenki. ☺️

L

2022. nov. 22. 08:49
 279/4810 A kérdező kommentje:

Aaaa ez nagyon szép teszt L!!

Annyira örülök neked!! :))

Hát én sem tudnám titokban tartani.. azonnal el mondanám mindenkinek :D

Aaaa istenem de jó !! karácsonyi baba <3 <3

2022. nov. 22. 08:54
 280/4810 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, tényleg.

Hidd el hozzátok majd szenteste kopogtat be, csak higgy benne!❤️❤️

L

2022. nov. 22. 09:07
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!