Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Mi újság van csajok? Mindenki nagyon eltűnt🥺
L
Sziasztok, nekem sajnos ma is negatív, én úgy döntöttem nem erőltetem tovább.
Holnap abba hagyom a progeszteront és neki vágunk majd a következő hónapnak! :)
Hát nem egyszerű ez a fertőzés dolog sem, és elég fájdalmas de majd elmúlik.
Írt fel az orvos mindent, ma tudom csak kiváltani.
Ennek fényében a következő hónapban is aktív marad a kérdés (bár ez nem csak tőlem függ természetesen) , és nagyon várom a többieket hozzá!( akinek sikerült titeket is!! meséljetek majd hányadik hét, milyen érzés, nekem jó érzés olvasni!!) :))
Akinek sikerült , nagyon nagyon gratulálok, mert már ezért megérte feltenni ezt a kérdést, nagyon kedves emberek vagytok és örülök hogy megismertelek titeket:)
Akinek szintén nem volt sikeres ez a hónap: Nem tudom ki hogyan szokta ezt elfogadni, én mire ide érek addigra nem okoz problémát, nem süllyedek el ebben a rossz érzésben szerencsére, én azt remélem más sem teszi mert hiszem hogy minden baba akkor érkezik amikor kell!
:)
Kérdező - Azért durva, hogy pont egyszerre írtunk. 😅
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze ez a hónap, de tudod új hónap új esély! Én nagyon szívesen maradok itt veletek, drukkolok nektek továbbra is!🧡
Egyébként 5. hétben vagyok -éljen a hosszú ciklus😅 - a dokim már 8-ára hívott az első ultrahangra, nagyon várom. ☺️ A mai tesztem már elszívta a controll csíkot egy picit, úgyhogy kezd tudatosulni, hogy megtörténik, illetve a reggeli rosszullétek és az állandó alvás /pisilés miatt se tudok nagyon elvonatkoztatni. 😅
L
Az utolsó a ma reggeli, elvileg holnapra nem vártam. Még van egy digi tesztem, szerintem ellövöm holnap. 🥰
L
Igen pont egyszerre :D
Persze, nem csüggedünk :DD
De izgalmas!!! Majd írj hogy mi volt, az idő elteltével szeretnéd tudni majd hogy kisfiú-e vagy kislány? :))
Milyen érdekes hogy ilyen korán érezhetőnek ezek a tünetek :D Édesanyádnak is voltak tünetei?
Az én édesanyámnak nem voltak, én erre számítok! :DD
Mikor szeretnéd elmondani a többieknek?
Persze mindenképp szeretnénk tudni, egyébként az első megérzésem az volt, hogy kisfiú, de talán pont azért mert kislányt szeretnék. De persze az számít, hogy egészséges legyen. 🥰
Anyunak is voltak, nálam nem tudom pontosan, de a két kisebb tesómnál igen. 😁
Hiába, minden terhesség más, ezt szokták mondani, de anyum pl egyszer mensizett is terhesen. 😅
Hát anyukám már tudja, pont itt volt, nehéz lett volna eltitkolni, anyósom is tudja illetve a legjobb barátnőm. 😅
Úgyhogy annyira nem tartottuk titokba, pl a tesóimnak, apumnak is szeretném elmondani, amint van szívhang, remélhetőleg már 8-án. 😁
L
A család többi tagjának pedig karácsonykor gondoltuk, akkor legalább együtt van mindenki. ☺️
L
Aaaa ez nagyon szép teszt L!!
Annyira örülök neked!! :))
Hát én sem tudnám titokban tartani.. azonnal el mondanám mindenkinek :D
Aaaa istenem de jó !! karácsonyi baba <3 <3
Köszönöm, tényleg.
Hidd el hozzátok majd szenteste kopogtat be, csak higgy benne!❤️❤️
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!