Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Nagyon köszönöm mindenkinek csajok🥰❤️❤️
Reggelit el se akarta hinni, azt mondta az csak a reagens helye, de most a délutáni után már egy szava sincsen. Madarat lehetne fogatni vele, már az ultrahangot várja. 😅
Ma már 4x sírtam, remélem már foghatom a hormonokra😅
L
L dejó ezt hallani,úgy örülök Nektek.🥰
202 es jó ötlet nagyon🤗
Én ,ha egyszer úgy alakul,azt tervezem,hogy a hasamra irom le,hogy Apa...aztan majd valamikor este megnézi/ észreveszi😅😉😉.Vagy ez fura így? Persze ki tudja mikor kerül erre sor,bizakodom,hogy hamarosan..de valamiert én igy képzeltem el🥰
I
L! Nahát!Ez most tényleg egyértelmű!😊Még csak óvatosan gratulálok. Kérlek, nézd el nekem, ilyen paragép vagyok. Viszont visszaolvastam a válaszokat és most láttam, hogy évfordulótok van, arra szuper ajándék és ahhoz gratulálhatok is!🤗
A többieknek továbbra is szurkolok a háttérből.🤞
A.
I! Nagyon szorítok szerintem minden szokatlan tünet számít!
Várom hogy hogyan alakul nálatok a dolog és szerintem nagyon édes amit kitaláltál!!! 😍😍
Nekem nincs lehetőségem ötletelni mert jobban tudja a férjem mikor kell tesztelnem mint én 😅
Tényleg az évforduló ! Hát nagyon nagy ünneplés lesz!!
😍
M , I alig várom hogy teszteljetek!
R remélem nekünk is pozi lesz jövő héten!
Csajok kicsit félek, hogy kémiai, de akkor nem lenne ilyen erős, nem?
23-án kellett volna megjönnie, ma reggeli tesztem már erősebb, mint a tegnap délutáni.
I - Nekem tetszik, egyedi ötlet🤗
R, ez nagyon aranyos szerintem☺️
A - köszönjük szépen, még én is csak félve hiszem el, sok rosszat olvas az ember sajnos.
Ma már hányingerrel ébredtem, a paradicsomra ránézek és öklendezek, nagyon durva sosem gondoltam volna. 😅
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!