Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
202 es,hallottam már róla..de pontosan miben is segit? Támogatja a peteérêst?Nagyon gratulálok Nektek🥰🥰
R ne csüggedj,bármi lehet😊🤗
I
202- Nagyon szépen erősödött😁☺️
R - Még simán lehet jövőhéten pozi az a teszt, de megértem nekem is ilyen érzéseim vannak.
Viszont mi tegnap moziban voltunk és csajok…a nachos után hányingerem volt, majd a kocsiba is. Na ha ez pms akkor megőrülök.
Én nem ajánlom az inofolicot, nekem totál összezavart mindent, pedig IR-re szokták ajánlani.
L
Köszi lányok... De ma már előjött a mindjárt megjön érzés. A szokásos mint minden menzesz előtt. Pedig annyira azt éreztem, hogy most sikerült.. Főleg a puffadás meg a tegnapi iszonyat szédülés után.. Szinte megvoltam győződve hogy baba van. Túlságosan is beleéltem magam azthiszem 😅... Nembaj ebből is tanulok, hogy következő hónapban ne tulajdonítsak minden kis szösszenetet tünetnek.
L-Reméljük hogy az a hányinger nagyon jót jelent ❤️ Szorítok ❤️🤞
R - Azért még ne add fel, a mindjárt megjön érzés is lehet baba, sok ilyet olvastam már, amíg nem jön meg addig van remény. ❤️
Sajnos szintén lehet gyógyszer mellékhatása is, a merckformin meg a bromo is okozhat ilyet, de eddig sose volt bajom tőle...Majd szerdán kiderül. Köszönöm🥰
L
Sziasztok!
Hu de sok minden történt , először is R! Én nagyon nagyon remélem hogy csal a megérzésed, de megértem azt is ha te már olyasmit érzel amiben tapasztalt vagy. Mégis valahol én még remélem hogy számodra is kisbabát hoz ez az év, esetleg ha nem is pont most akkor következő hónapban!
De még én sem dobnám el ezt ilyen könnyen, hiszen ahogy L is írta, ez lehet akár meglepetés is.
L! nagyon jól hangzik amit írtál, nagyon izgi!! Minden lehet akármi, de én mégis abban reménykedem hogy neked is a baba okozza!
I te érzel valamit?
Én csak néha szédelgek, a melleim még mindig fájnak de nem túlzóan ahogy szokott menstruáció előtt bár nekem a hormon terápia miatt annyira sok minden lehet...:D
Az tuti hogy a hőm magasabb mint a megszokott de nem sokkal, mint amiket itt olvasok, csak pár fokkal!
Remélem tudtatok valami örömöt ma is találni ebben a napban mert igazából ez a legfontosabb!
:))) Kitartani !
Főleg ha minden nap negatív a teszt:DD
No ma is futkaroztunk,Ikeában bolyongtunk vagy fél napot😃😃
Kérdező,nem érzek semmit,talán mintha krémes folyásom kezdene lenni...És talán annyi,hogy olyan fura jó kedvem van,mintha a fellegekben járnék,pedig nem történt semmi különös😅
Várom a fejleményeket,R és L illetve Kérdező.
N, Veled tesztelek majd kb.egy időben?
I
Sziasztok. Én a palástfű teát tudom ajánlani. Nekem anno a nővérem ajánlotta, ő itta mikor a kisfiát terveztèk. Hogy ettől ? Nem tudom ,de első hónapban összejött. Én is ittam, abban a hónapban mikor a kislányom megfogant. Nem tudom vajon ez segített?! De ártani nem ártott az biztos. Egy próbát megér.
Mindjárt megjön érzés sem jelent semmi különöset. Kislányomnál nekem is volt. Nem is gondoltam ezért terhességre. Sőt sokáig tartott. Vagy a 7.hetig. enyhe mensi görcsök, mellfajdalom, pattanások ( nekem mindig jönnek ,ha megfog jönni )
D
Palástfű és málnalevél
Ha valaki teherbeesési nehézségekkel küzd, akkor előbb-utóbb biztosan eljut hozzá a palástfű gyógyító híre. A növényből készült tea ugyanis remek hatással van a progeszteron-termelésre, ami a beágyazódásért és a terhesség megtartásáért felel, méghozzá úgy, hogy a medence vérellátását serkentve vastagítja a méhnyálkahártyát és erősíti a méhet. Nem csak teherbeesést elősegítő gyógynövénykényt tartják számon, hanem a rendszertelen cikluson is segít. Növeljük a teherbeesés esélyét, ha málnalevél teával kombináljuk, de nem egyszerre. A málnalevél segíti a peteérést, és hosszabb ciklus esetén előrébb hozza a tüszőrepedést, ezért a ciklus első felében kell fogyasztani. A palástfű a beágyazódásnál játszik fontos szerepet, ezért ovuláció után kezdje alkalmazni!
Elkészítése: Erdei málnalevél teából 1 teáskanálnyi mennyiséget 2 dl vízzel forrázunk, 15 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük. A palástfű teát 1 evőkanálnyi mennyiségből készítjük a fent leírt módon. Naponta 2 csésze teát nyugodtan fogyaszthatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!