Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
201, én látom de szerintem predit csinálj. Az nagyon szépen mutatja már mostis. Énis 22-re nemvárom.
R! mintha én is látnám, de holnap reggel biztos többet fog mutatni! Jajj nagyon izgulok érted! 🤞❤️
202.- Mindenki ilyen gyönyörű pozitív tesztről álmodik! Gratulálok! 😊
M
Nagyon köszönöm M 💞😍 Borzasztóan izgulok :) Ma a kolleganőm is megjegyezte, hogy nem e vagyok terhes.. Annyira megváltozott az arcom. Hát nagyon remélem hogy azért változott meg az arcom!!!🤣🤣 Megcsókolgatom az öreglányt ha igaza lesz 🤣🤣
(R)
Nagyon köszönöm :) csak hogy megnyugodj, ezzel időben csináltam ma a predivel egy x epilt és egy masik fajtát is. Azokon ugyanilyen halvány mint a tiéd:
R!! juuuuuj nagyon izgiiii én is látom !!! tényleg vegyél másik tesztet!!
De jól annyira gratulálok 202! Hát igen.. ilyen gyönyörűt szeretnék én is :)))
És engem is megnyugtatott hogy beküldted ide a második tesztet! Nagyon fura hogy a predi kimutatja, a másik meg nem!
R - Aztaaaa én látom, remélem a holnap reggeli még erősebb lesz, s halkan gratulákok💖🤰🏽
202 - wow, de szeretnék már egyszer én is ilyet látni😍 Nagyon gratulálok!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!