Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
L szerintem még ma csak 18.-a van!
Ezt vedd figyelembe , még ne temesd el ezt a hónapot!!!
Én sem temetem, majd kiderül időben!
Igy van L ês Kérdező,ilyenkor minden nap szâmít,nagyon koraik a tesztek.
Szedtek valamilyen vitamint? Én most kezdetem a femibiont és plussz D vitamint javasoltak
I
I!
Milyen D vitamint szedsz?
Nekem is kellene , valaki tudja egyébként miven segít? Nekem kicsit alacsony volt de nem sokkal!
Akik teszteltek, ne keseredjenek el, 22-ig még nagyon sok idő van, bármi lehet addig. Drukkolok nagyon!
A vitaminokról: a D vitamin az lényegében nem is vitamin, hanem hormon,mivel a szervezet is elő tudja állítani napfény segítségével. Segíti a kalcium beépülését, felszívódását, valamint ami nekünk a lényeg, hogy segíti az ovulációt.
Személy szerint a Gal féle vitaminokat szedem. Most a Babavárót és Q10-et. A Q10 is nagyon hasznos a babatervezés előtt.
V.
Nem teszteltem csajok, csak van ilyen megérzésem, de köszönöm Mindenkinek. 🧡
Egyébként én is néha megszédülök, lehajolás után, hirtelen felálláskor, de nekem sajnos okozhatja ezt a gyógyszerem is, így passz...
Csajok viszont nálatok ez jó jel. 🤞🏼
Egyetlen egy dolog van, ami vagy mensi vagy baba, hogy fel vagyok puffadva, de valami brutál módon. Illetve a nyilalgatások.
Na hát vitaminok...🤪 Szedek D3-at (Béres), szerves cinket, szelént, e-vitamint, Q10-et, folsavat és halolajat. Szerintem már a drogériák belőlem élnek a környéken.😂
L
V, I köszönöm a tájékoztatást!
Igen még sok idő, igazatok van 😊!
L, 😂 én lassan gyógyszertárat nyitok a sok szurival és progeszteronnal 😂
Még egy nap telik el, már nincsen sok lányok! 😊😊
Kérdező - dettó, az éjjeliszekrényem egyik fiókja csak a vitaminokkal meg a gyógyszereimmel van tele😅
Valahogy így is azt érzem, hogy nagyon lassú...de legalább telik😊
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!