Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Csajok, ti is látjátok, vagy hallucinálok? Férjem alig akarja látni, szerinte ilyen hamar nem mutathatja ki teszt.
L
I! Nagyon szurkolok hogy sokasodjanak a tünetek 😍😍
R azt hiszem egy cipőben leszünk mert nekem még mindig negatív, nem is érzek semmi különöset…
Pedig 10-es érzékenységűek a tesztek és hófehér egy vonallal 😂
L nagyon nagyon szurkolok végre egy jó hír lenne közöttünk!! ❤️
D köszönjük a tanácsokat , szerintem biztosan akadnak itt olyanok akiknek ez segítség volt!! 😊
( nekem is pl)
Fogalmam sincs mit gondoljak, attól félek, hogy átver a teszt🥺
Görcsölök, és még csak 11 dpo.
L
Hát én nagyon is látom és remélem erősödik holnapra!!!
Szerintem eze gyén függő, sokaknak látszik már korán is a pozitív!!!
Juj nagyon szurkolok L , mindenképpen tájékoztass bennünket 😍
M veled mi újság?
I, ma én elakarom rángatni a férjemet az Ikeába 😍 Úgy imádok ott nézelődni..
Uuuu. L- Szerintem nem is nagyon kell keresni azt a második vonalat :) Szorítok hogy erősödjön ❤️😍
Kérdező- Én nem teszteltem ma már, a menzesz szerű görcs nekem elég egyértelmű most. Érzem hogy meg fog jönni. Nem is vettem tesztet, hogy ne kínozzam magam feleslegesen. Borzasztóan elment a kedvem. Majd kedden tesztelek legközelebb, ha addig nem jön meg.
De neked nagyon szurkolok 😍❤️🤞
Nekem maradt a mellérzékenység, puffadás elmúlt. Tegnaptól pedig már az apró menszi szerű görcsök. Itt ott pedig a derekamat is érzem. De majd a következő hónapban. (R)
L! Én is látom. Én meg nem élném bele magam, mert utálok csalódni, de most kétségtelen, hogy van ott valami.
A.
R, Megértem , én majd csütörtök reggel tesztelek egyet addig nem is érdekel ..
mármint kedden valszeg csinálok egy olcsó tesztet hogy hátha de egy db rendes teszt van itthon az csütörtökre van…
Én aggódom egy kicsit mert nekem hormon kellett hozzá hogy eljussak a peteérésig aztán tüszőrepesztőt kaptam.
Ha ez nem sikerült akkor következő hónapban nem ad hormont az orvos mert hogy elvileg nem kell mert az előző hormonterápia érvényes a következő hónapban is … de hát nekem vannak kétségeim… megint csak telnek a hónapok…
Alig tudtunk próbálkozni :/
De sebaj, legalább látok pozitív tesztet is ha feltölt valaki , attól mindig jobb kedvem lesz! 😍😍😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!