Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/4810 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

L! Nagyon szépek a tesztek, mostmár én is merek halkan gratulálni 😊

Nálam nincs semmi, én is beléptem a várakozók sorába. Szerintem nekem megint nem jött össze. Eleinte bizakodóbb voltam , mint a múlt hónapban, de most úgy gondolom, nem lesz ebből semmi. Érezni nem érzek semmit, mondjuk alig 4 nappal ovu után ez nem meglepő.😂

A.

2022. nov. 22. 10:35
 282/4810 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező - nagyon sajnálom :/ Ma megjott nekem. Marhára el vagyok keseredve most, de holnaptól jobb lesz. Új hónap új esély, reméljük karácsonykor már mi is örülhetünk a kétcsíkos tesztnek. 🙏😍

L- Neked nagyon örülök, és Gratulálok.. Mindenképp jelezz majd, mi újság veletek 💞

Örülnék ha itt továbbra is tartanánk a kapcsolatot mindenkivel, sokkal jobban sikerült átvészelni a hónapot így együtt. 😊

I- veled miújság?

(R)

(R)

2022. nov. 22. 13:29
 283/4810 A kérdező kommentje:

R sajnálom és együttérzek veled !

Igen szerintem is nagyon jó csapat gyűlt itt össze , érdemes fenntartani!

Nekem is könnyebb elfogadni a sikertelenséget 😊😊

Főleg hogy vannak még itt emberek akikért lehet izgulni 🫣❤️

I remélem L után te következel 😍😍 vagy M 😍

Írjatok ha tesztelgettek már!

2022. nov. 22. 14:37
 284/4810 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csajok,hát alig volt időm felnêzni felétek,na de majd most.

L nagyon gratulálok,teljes ❤️örülök.

Kérdező,remélem igazad lesz,bàr nem.érzek.semmit...inkább,csak fura nyugalmat.

R ne keseredj el,még nagyon az elején vagytok🤗

Most valahogy elfoglalom magam..nem.akartam még beszabadulni a legközelebbi patikàba tesztért- iggen ügyes vagyok🤣🤣

I

2022. nov. 22. 14:49
 285/4810 A kérdező kommentje:

A , én nagyon remélem hogy nem lesz igazad és meglepetés ér! Nagyon drukkolok , neked van már gyermek otthon vagy ez az első?

I nagyon ügyes vagy és kitartó! 😊

Majd ha tesztelgetsz írj nekünk! 😊😊

2022. nov. 22. 17:06
 286/4810 anonim ***** válasza:
82%

#285! Á, nincs sajnos. Tudod, csak vártam 20+ éve😕

Na, de jobb későn, mint soha, nem igaz? 😂

I! Tényleg ügyes vagy. Én nem vagyok korán tesztelő, de barátnőm például az, és tudom, a fanatikusok milyen nehezen állják meg😁

R! Tényleg ne keseredj el. Biztos lesz egy decemberi csapat is, az az 1 hónap már nem oszt, nem szoroz. Szerintem én is csatlakozom.

A.

2022. nov. 22. 17:24
 287/4810 A kérdező kommentje:

Jaj A, elnézést már emlékszem a hozzászólásodra, így már nem kérdés hogy mennyire szurkolunk neked is!!

Szerintem lesznek itt még karácsonyi babák lányok, ne aggódjatok!! :))

Hát igen, nehéz megállni.. olyan furcsa volt hogy ebben a hónapban is éreztem dolgokat, de olyan dolgokat amiket nem tudok beképzelni mert objektívek pl hőemelkedés, mellduzzadás, alhasi furcsa érzések.. hát remélem ez nem azt jelenti hogy bajosabb lesz a gyerek vállalás mint gondoltam !

Huh nagyon izgatott vagyok a december miatt, az lesz a mi hónapunk !! :33

Nehéz a kétes érzések között evezni mindennap...:D

2022. nov. 22. 18:06
 288/4810 A kérdező kommentje:

Az jutott még eszembe lányok, hogy megkérdezem tőletek: a ti családotok hogyan áll ahhoz hogy gyereket szeretnétek?

Engem szerintem édesanyám még fiatalnak tekint rá, ezért nem tudunk róla beszélgetni önfeledten, persze kedves és meghallgat de valahogy mindig azt érzem van egy távolság amikor erről beszélek igen ritkán.

A párom már nagyon nagyon szeretne, imádom ahogy a gyerekekkel bánik, igazi apuka!

A testvéreim sem nagyon család centrikusak, azt hiszem ők drukkolnak bár nem beszélünk róla :D

Nektek milyen a hátszél? :))

2022. nov. 22. 18:56
 289/4810 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem lehet azzal vádolni, hogy nem hagytam elég időt a feldolgozásra😂

Tudják, hogy mióta az eszemet tudom, gyereket akarok és azt is, hogy nem vagyok az a típus, aki feladja. Meg azt is, hogy nem vagyok normális, szóval beletörődtek, hogy gyerek márpedig lesz 🤷🏼‍♀️Az apukát persze hiányolják, de azt ők is értik, hogy az én koromban már nem az a kérdés, hogy kivel, hanem, hogy lesz vagy nem. Szóval mivel ebből a kettőből lehet választani, inkább örülnek is neki. (Szerintem titkon azt is remélik, hogy akkor majd benő a fejem lágya, én meg nem rontom el a kedvüket azzal, hogy erre semmi esély 😁)

2022. nov. 22. 19:20
 290/4810 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, bocs, A voltam. Bár gondolom, kitaláltátok, az öreg szingli.)

2022. nov. 22. 19:21
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!