Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/4811 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nincs nyomás a baba témában,nagyon helyesek,gondolják,hogy rajta vagyunk a dolgon.Soha nem tettek fel " kellemetlen kérdéseket a témában,amiért nagyon hálás vagyok..Nem vagyunk olyan rég együtt,mindkettőnk mögött van egy hosszú(13-14 )éves párkapcsolat,amiből egyikünknél sem született gyermek...De azt hiszem azert nem,mert vêgig egymást kerestük.Elkanyarodtam,de a lênyeg,hogy nem kommentálják a dolgot,viszont nagyon vágynak már a nagyszülő szerepre❤️

I

2022. nov. 22. 19:44
 292/4811 anonim ***** válasza:

Talán annyi tünetről szàmolnék be,hogy az arcom- bőröm eléggé ronda lett.Tiszta pattis lettem,de ez attól.is lehet,hogy sok csokit ettem...😏Igazából,nem szeretnék semmit bebeszélni magamnak.

Kérdező,Neked mióta tart a gyógyszeres kezelés? Illetve,ha abbahagyod a progit akkor most valószínű megjön?

I

2022. nov. 22. 20:36
 293/4811 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok!

Kedves Kérdező! Ahogy L is mondta, csüggedésre semmi ok! Szerintem ez a csapat a kovi hónapban is együtt fog izgulni, függetlenül attól, hogy babás vagy sem 🙂

R! Nagyon sajnálom 😔 De ne szomorkodj, új hónap, új remény!

A! Ne könyveld még el a dolgot, nagyon szorítunk neked is, örülünk, hogy itt vagy közöttünk! 🙂

L! Annyira gyönyörűek a tesztjeid! Nagyon örülök neked! Biztos a család is oda lesz meg vissza, főleg ha Karácsonyi bejelentés lesz 🥰

I! Lassan te is kezdhetsz tesztelni, mindjárt itt a péntek 🤭 Szurkolok hogy fekete tesztet kapj a patikában! 🤞😃

Én ma teszteltem, de full negatív, mondjuk még van időm, szombat-vasárnap körül nem várom. A tünetekről nem tudok konkrétat mondani... szombat óta fájdogál a fejem, hol erősen, hol csak épp egy picit, nagyon fáradt vagyok, kb állva eltudnék aludni, de ma reggelre elkezdett fájni a torkom meg folyni az orrom, szóval ez inkább a megfázás miatt lesz. Viszont ami fura, hogy kb 1 hete elég erős menszi előtti görcsöket, szúrkálódást tapasztaltam, kb 1-2 napig tartott, azóta semmi... Péntek környékén volt egy kis krémes folyásom, ami tegnap este jelentkezett újból. Jelenleg nem érzek görcsöket meg szúrást sem, egyedül a derekam fáj egy picit.

Szóval holnap vagy holnap után újból tesztelek. Majd jelentkezem!

M

2022. nov. 23. 07:46
 294/4811 A kérdező kommentje:

A! 😂 öreg szingli…

Azért még messze vagy attól a szótól hogy öreg..

És biztosan örülni fognak az unokának ha elérkezett az ideje !

❤️

I ez olyan szép volt!! Nagyon édesen hangzik, olyan jó olvasni hogy ilyen boldogok vagytok együtt! 😍😍

Lassan közeledik a hétvége, hátha lesznek még pozi tesztek ! 😍

Hát mi egyedül leszünk a babára mert a férjem oldaláról nincsenek szülők, nálam pedig csak édesanyám van de ő nem lát már annyira.

De szerintem sokan vannak akik csak ketten vannak és úgy oldják meg, nekünk is menni fog 😍😍

2022. nov. 23. 07:50
 295/4811 A kérdező kommentje:

M!

Nagyon szurkolunk , és jobbulást neked !

Remélem nem komoly!

Nagyon izgi! Remélem ez a hasi szúró érzés és görcsölés babát jelez! ❤️❤️

2022. nov. 23. 07:54
 296/4811 anonim ***** válasza:

I - Szerintem csak az számít, hogy boldogok vagytok, semmi más. 🥰

Egyébként nekem is jött ki kb 3 pattanás, pedig én egyáltalán nem vagyok rá hajlamos, sőt az egyik az állcsontomon volt, a másik a fülem előtt😅😂

M- Nagyon köszönöm. 🥰🥰 Nekem egyébként nagyon biztatóak a tüneteid!😁

Csajok, megcsináltam a digit, pozitív és 2-3 hetet mutat ami reális, mivel ma 2 hete volt ovum. 🥰🥰

Drukkolok nagyon, annak aki még tesztel, a többieknek pedig az új hónapra. ☺️🤞🏼

L

2022. nov. 23. 08:00
 297/4811 anonim ***** válasza:
100%

🙂 Köszi, de nem kell aggódni, csak egy kis takonykór 😃 pár nap és kutya bajom, csak hát nyilván épp a legrosszabbkor jött ez is... semmi tünetet nem tudok beazonosítani 😅

Egyébként nálunk is már mindenki nagyon várja a babát, de senki sem traktál a felesleges kérdéseivel, főleg a vetélés után... mindenki csendben szurkol és ez így is van jól 🙂 nem kell a plusz stressz, sztresszelem én magam elég rendesen 😃

M

2022. nov. 23. 08:03
 298/4811 A kérdező kommentje:

L jaj de fantasztikus!!! Annyira örülök neked 😍😍😍❤️❤️

M akkor jó , jobbulást neked ! Megjött a tél és vele a betegségek is 🫣

Nagyon örülök hogy ilyen pozitív a családtagok hozzáállása! 😊😊

L hogy érzed magad ? A reggeli rosszullétek fokozódtak?

2022. nov. 23. 08:50
 299/4811 anonim ***** válasza:

Köszönöm🥰🥰🥰❤️

Az az érdekes, hogy nem is reggel van, inkább délután/este. Alig birok ébren maradni, éjszaka is 2 óránként kelek pisilni, rosszul alszok😅

Elkezdtem magnéziumot szedni, így végre enyhültek a görcsök, mostmár nem érzem azt, hogy meg akarna jönni. A derekam fáj ma, de az pokolian. 🫣

Nem tudom hogy birok még ki két hetet az első uh-ig😅

L

2022. nov. 23. 15:37
 300/4811 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csajok.Azt hiszem.kidőlök pár napra...elment a hangom,tegnap este a lázam is felszökött- legjobbkor,ugy hiányzott ez,mint hátamra a púp😏

De képzeljétek,azt hiszem a szürkeállományomat is megette a láz,mert a köv.álmodtam: ültünk - mi gyakoris csajok-valakinél otthon és egyszerre teszteltünk🤦,és ha mindez nem elég,én a fekete tesztem bontogattam,de volt rajta valami vissza számláló.12 es szám.A nap kérdése...mi a fenêt jelent ez? 12 dpo? Vagy 12 hónap- mint december?Vagy inkàbb vegyek be egy lázcsillapítót ês maradjak csendben🤣🤣🤣

Remélem mindenki jól van!😘 I

2022. nov. 24. 07:38
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!