Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
5-ös, szedek magnesil-citrici-t, azóta csak a feszülés maradt meg, görcs nincs. ☺️
L
I! Ha menszi előtt nem így szokott görcsölgetni a hasad, még jót is jelenthet 🙂 Nekem az a fura, hogy nem görcsöl, pedig menszi előtt 3 nappal elég rendesen szokott görcsölni meg szúrkálni. Most meg szinte semmi...
Meddig türtőzteted magad? Holnap tesztelsz?😃 Nagyon kíváncsi vagyok, hogy nálad mizu!
L és 202! nagyon várom már én is a dokis eredményeket! 😊 Mindenről IS tudni akarunk! 😃 Várjuk az UH-s képeket is! 🤭
M
M, nem igazán szokott előtte fàjni a hasam,inkább amikor megjön aznap enyhe görcsök,de ennyi.Puffadni szoktam,mintha most is picit...és menzi elott 3 nappal hajnali izzadás- szóval ezt ugy képzeljétek,hogy tocsogok a vizben,mikor felkelek🤦..Ilyenkor mar tudom,hogy megjön.
I
Nem tudom mikor tesztelek,egyenlőre mêg bírom,ellenállok a kísértêsnek😅
Nem is vettem,pedig ma elvonszoltam magam mosószerért,de a tesztes sorba nem kanyarodtam be🙏
I
A, Ti mióta próbálkoztok? Biztosan írtad,de valamiért lemaradtam
I
Kedves L és 202. Szívből gratulálok Nektek! :) Elhiszem, hogy nehéz kivárni a vizsgálatig, de gondoljatok arra, hogy utána annál nagyobb lesz az öröm 😊 I. és M. Nálatok is még bármi lehet, drukkolok, várom a fejleményeket.
Hétvégén anyóséknál voltunk, aztán betegeskedtem én is, ezért tűntem el. Tegnap voltam orvosnál, semmi rendellenest nem talált, a méhnyálkahártya a 17. napon 13 mm. Eltérő véleményeket olvasok, hogy ez nem túl vastag e. Bár az orvos nem mondott semmit rá.
Kérdező, ne csüggedj, következő hónapban együtt izgulhatunk! 😊 Egyébként én is kaptam progeszteront, következő ciklusban kell elkezdenem. Kérdező, Te a progesterone exeltis-t vagy az Utrogestan-t kapod?
V.
A. Már kêpben vagyok,elnézést🤦
I
5 vagyok de legyek innentől F 😊
Én a 10.dpon pozit teszteltem már facelle teszttel ha ez mérvadó! egyertelmu lett azonnal kijott es nem kellett keresni
I! Semmi baj, már majdnem válaszoltam, de aztán olvastam tovább 😀
Tavasszal volt az első speckó próbálkozás, de aztán kiderült, hogy esélytelen, műteni kellett, hogy meglegyen az esély. Azóta ez a 2.próbálkozós hónap, mert a műtét előtt nem lett volna értelme, utána meg várni kellett kicsit.
A.
V!
Örülök hogy ismét velünk vagy!
Én utrogestant szedtem, 100 mg 2x egy nap, és kúp formájában.
Mikor bekerültem a kórházba a sárgatest megrepedése miatt akkor szájon át is kellett szednem és hatalmas különbség volt... szédültem, és olyan volt mintha lázas lettem volna :D
Te melyiket szeded? :))
Juj d ejt hogy lesz még valaki következő hónapban!
Bár azt kívánom hogy senki ne várjon rám!! :))
I, nagyon ügyes vagy, példát veszek rólad következő hónapban:DD
Igen igen kérünk UH képeket ha szabad és ha ti kis megakarjátok osztani velünk! :)))
A! annyira szurkolok neked, azt hiszem közülünk te érdemelnéd meg a legjobban!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!