Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
I, holnap várjuk a fejleményeket!! nagyon drukkolok neked !! :))
A, hát mindenképpen csinálj egy aktuális tesztet, hátha!
202, hát nem tudom hogy van vele, én szurkolok hogy semmit ne érezzek :DD
78, tovább próbálkozunk a következő hónapban! :)))
remélem mindneki jól van , én vizsgázom ezért kicsit el fogok tűnni jövő hétig de ha nem is írok, olvaslak titeket! :))
Á, nem megy nekem ez a korán tesztelés. Sose szoktam, csak most szülinapomon rendhagyóskodtam. De ami nem megy, azt nem erőltetem 😂
Majd kövi hétvégén, ha mégis aktuális lesz.
A.
A, megértem , remélem hogy jövő héten pozitív lesz a teszt, és ha nem , akkor lehet hogy karácsonyra ajándék lesz a baba!!:))
Én szeretném kicsit megváltoztatni a hozzáállásomat és elengedni ezt a témát egy kicsit jobban, ügyesebben.
Ez nem azt jelenti egy a vágyam csökkent eziránybax de nem szeretném mindig a csalódottság -stressz- várakozás folytonosságát előidézni magamban.
Azt hiszem mélyebben el kell fogadnom hogy a baba akkor jön amikor szeretne :)))
373 ! nagyon nagyon örülök!!! gratulálok, mit szólt az apuka?:)
Kérdezö,köszi rögtön irok,amint tesztelek..de valószínű csak dél körül.Igazábol,valahol azt érzem,hogy nem sikerült.
I
373 vagyok.
Nagyon örül!
Én mondtam neki, hogy azért még nagyon korai még...
Remélem, hogy minden rendben lesz. Elég erős szerintetek ez a Predi?
A. még lehet korán teszteltél, ne add fel. Csinálj a napokban megint egyet. Szorítok nagyon! És boldog szülinapot kívánok :)
Kérdező, Neked kitartás a vizsgához! Hányad éves vagy egyébként? Most szerintem, hogy jön a vizsgaidőszak, kellőképpen el lesz terelve a figyelmed a baba témáról. És bízom benne, hogy pont ez hozza meg a sikert :)
I. drukkolok nagyon holnap Neked!
373. gratulálok, nagyon szép két csíkos :) Szerintem elég erős, de ha holnap reggel csinálsz még egyet,az még erősebb lesz, de a napokban mindenképpen erősödni fog.
V.
V! Köszönöm 😊
Á, nem jött be ez a korán tesztelés. Elég lesz jövőhét végén, ha kell. Csak akkor kell nem megjönnie.
I! Én is drukkolok🤞
373! Gratulálok! Igen, szerintem teljesen jó.
A.
373 - [link]
Nekem ilyenek voltak, a mensi előtti nap a 13 dpo :) Szerintem szép a teszted. 😁
J - Nem nem volt semmilyen beágyazódási vérzésem😅
Nekem sincs kb semmi tünetem egyébként, rettentő álomkór van rajtam és sűrűn pisilek, illetve rengeteget iszok, olyan 2-3 litert. 😁
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!