Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/4811 anonim ***** válasza:
100%

Nálam elöjöttek a menzi előtt szokásos tünetek reggelre.Igy ez biztos menzi.Persze bementem a drogériába,de ki is jöttem teszt nélkül.Egyszerüen úgy éreztem nincs rá szükség.Hát most ez van csajok.Az a fura,hogy most olyan " semleges" vagyok...nem érzek csalódottságot,csak tudomásul veszem..

Remêlem mindenki jól van,a kismamik is kezdik végre " elhinni" a csodát😘😘

I

2022. nov. 28. 11:59
 382/4811 A kérdező kommentje:

373, szerintem teljesen jó, nincs miért aggódnod!

I, nagyon sajnálom, azért majd írd meg ha tényleg megjött, én még valahol azt gondolom nem olyan biztos ez de persze mindenki ismeri a saját testét és szerintem ezt mindannyian érezzük.

Másodéves vagyok de nagyon elfáradtam így munka mellett, daráló ez az egyetem, szerintem abba hagyom idén.. Szeretném teljességében megélni a babavárást nem pedig folyton stresszelni valamin mert én kivétel nélkül az alhasamra stresszelek és egész nap érzem hogy feszül.

L, legalább már előrébb jársz és tudom figyelni mi vár majd rám :DD

Mindjárt itt a december lányok, itt a következő hónap!!

Még nem érzem a tüszőket ami nem annyira bíztató, de igyekszem nem erre koncentrálni... lehetetlen.. csak mondom.. :DD

2022. nov. 28. 12:43
 383/4811 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon eltűnt mindenki. Hogy vagytok? Nem tesztelt valaki mostanában?

A.

2022. nov. 30. 12:17
 384/4811 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,nálam még semmi,de folyton wc re rohangálok,hogy na most jött meg- de eddig semmi....várok..Mimdenki jól van?

I

2022. nov. 30. 13:05
 385/4811 A kérdező kommentje:

I, mikor kellene megjönnie?

A , én most nem érzek semmit , szerintem nincs domináns tüszőm.. jól elrontották nekem ezt a hónapot ha nincsen , màrpedig mindig megérzem mert fáj a hasam tőle..

Pedig ez egy meddőségi centrum..

Pénteken kiderül.

Valahogy előző héten vidámabb voltam 🫣

A veled mi újság?

R, M remélem jól vagytok és bele csaptatok a karácsonyi készülődésbe 😍

2022. nov. 30. 13:26
 386/4811 anonim ***** válasza:
December 5.re nem várom. Remélem össze jött.
2022. nov. 30. 13:26
 387/4811 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem szombat vasárnapra nem kellene ,hogy megjöjjön.

Nagyon erős haszurka tegnap egész nap. Ma semmi! De folyton pisilni járok. Ez akár lehetne tünet is, vagy felfázás..😅

Türelmetlen ember lévén csináltam egy predictor tesztet. Persze azonnal szépen kijött az 1 csíkocska. De további nem követte 😅 kisfiamnál nagyon halványan mutatta az x-epil. Pedig a predi érzékenyebb teszt. Gondoltam hát rendeltem egy néhányat ,üsse kő, egyet ellövök,de magas is tudom ,hogy csodára ne számítsunk. Hát nem is lett.

De ha a kislányomból indulok ki ,nála jó későn lett csak halvány pozitív a teszt. Szóval bármi lehet mèg.☺️

D voltam.

2022. nov. 30. 13:41
 388/4811 anonim ***** válasza:
100%
Én nem merek tesztelni még van 5 nap nemvártig. De félek korán lenne. Pedig a férjem meglepipől vett 2 db terhességi tesztet. Olyan cuki
2022. nov. 30. 13:44
 389/4811 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 4 nap van hátra.

Vaciláltam én is. Végül miért ne..

Nem mondom ,hogy nem kellett volna. Annyira azért nem szontyolódtam el. Hiszen van még idő.

(D)

2022. nov. 30. 14:16
 390/4811 anonim ***** válasza:
En tegnapra nem.vártam...bocsi ,teljesen hibásan írok,de annyi minden összejött a munkában,bolondok háza van.I
2022. nov. 30. 14:18
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!