Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
J vagyok! ☺️
L. Köszönöm, aranyos vagy!🥰 Igen, nekem sem vált be az Inofolic, pedig ittam 3 hónapig. Csinált a tűpontos ciklusomból hosszabbat..Szóval soha többet. Pedig nekem is van 2 olyan ismerősöm, akinek segített.
V. Aranyos vagy! ☺️ Én a Pharma Nord Q10-t szedem, a Gold változatot. Azt mondják az egyik legjobb Q10 a piacon. Borsos az ára, de biztosan megéri, ez tuti hasznosul. Egy szemet szedtem naponta az elején és azt emeltem fel napi két szemre. Tényleg sok minden fejben dől el, én ebben hiszek. Viszont mindenképpen szerettem volna tudni, hogy van-e valami baj, hogy ha van, az időben kiderüljön, ha meg nincs akkor megnyugodjak. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a kivizsgálásokat! Tegnap este amikor negatív lett a teszt, nagyon elkeseredtem megint..szerintem ebből már nem lesz pozitív. Na de hétfőn a nemvárt napján kiderül..
Kérdező. Én is sokszor erre gondolok, hogy azért nem sikerült eddig, mert még nincs itt az ideje de annyira nehéz néha..😕 Mióta mi próbálkozunk már mindenkinek összejött körülöttünk, ketten már meg is szültek. Nehéz. De ennek valami oka biztosan van! Nagyon szurkolok nektek is!❤️
Apropó..akinek összejött a baba, volt bármiféle beágyazódási vérzése vagy rózsaszínes valami a wc papíron?!
J.
Ismét J vagyok! 😅
Azt elfelejtettem kérdezni, hogy a Barátcserjét próbálta valaki?? Félek ugyanaz lesz vele, minr az Inofolic-al, hogy csak bekavar, de következő ciklusban elkezdem szedni..Nem tudom a Bromocriptin mellé mennyire jó, mert elvileg a Barátcserje is a prolaktint csökkenti, na de szerintem nem veszítek vele semmit, ha kipróbálom..😊
J.
Lányok szerintem a szelén is nagyon fontos a sikeresség érdekében
F
I. ne aggódj,ha cisztád lenne,azt látta volna a doki. Nekem is szokott szurkálni,de nem láttak semmit uh-n.
J. köszi,a Pharma Nord tényleg egy jó márka,most abból vettem bio melatonint,azt is javasolta a doki. Jelenleg a Gal féle Q10-et szedem olaj formában,de borzalmas az íze,várom hogy elfogyjon és inkább egy tablettás verzióra térek át.
Barátcserjét is szedek 2 hónapja. Most már csak a ciklus első felében szedtem,mert előző hónapban 2 nappal később jött meg. Annyi változást vettem észre,hogy kevesebb Pms tünetem volt és alig görcsölt a hasam.
Szerintem egy próbát megér :)
V.
Én 78-ás voltam, 21.re nem vártam, ma sajnos megjött, de éreztem is amikor 22.én negatívat teszteltem. :) nem vagyok nagyon elkenődve, ez volt az első próbálkozós hónapunk.
Akiknek pozitív a teszt nagyon gratulálok, és jó egészséget a babuciknak, akiknek negatív pedig fel a fejjel a következő hónap sikerülni fog. :)
Mi tényleg nagyon izgatottak voltunk és “rápörögtünk” a párommal, szinte csak erről tudtunk beszélni. Most mind a ketten kicsit “lazábban” fogunk az új hónaphoz állni, kicsit a gondolataim is elterelődtek, mert most kezdtem új munkahelyen. Úgyhogy bízom benne, hogy a jövő hónap sikeres lesz.
Sajnos februárban volt egy spontán vetélésem 8 hetesen, akkor a 6.dik hétig nem is tudtam a terhességről, nem is igazán terveztük, tehát ezért gondolom hogy a “nem rá stresszelés” tényleg segíthet. :)
Sziasztok. Én ma teszteltem. Hómező persze. Úgy voltam vele, essünk túl rajta, legyen időm feldolgozni😂 Elvileg 9.dpo, de lehet, csak 8., így még marad egy kis remény, mert korán van, de azért szokom a gondolatot, hogy kuka a hónap. Már csak akkor tesztelek, ha véletlenül nem jön meg. Nálatok mi újság?
A.
Jaj, most látom, véletlenül egy majdnem 3 éve lejárt tesztet használtam 🤣 Újabb kifogás. Mondjuk a kontroll marha erős volt😕
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!