Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Nagyon sajnálom, akiknek nem jött össze ez a hónap sem. De holnap itt van december, egy új hónap. Én továbbra is rendületlenül olvasok a témában. Nagyon sokan esküsznek arra, hogy az emelt adag Q10 hozta meg a sikert. Az emelt adagon 500-800 mg-ot értenek. Most rendeltem 400 mg-osat, elkezdem szedni, aztán kiderül. A mensi előtti barnázás nagyon zavar, megint elkezdtem a 23. napon. Na, de következő hónaptól indul a progeszteron pótlás,aztán kíváncsi leszek marad e ez. Egyébként valakinek volt barnázása még rajtam kívül?
Kérdező, megvolt a vizsgád, túl vagy rajta? Írd ám meg, hogy sikerült. Tudom milyen munka mellett tanulni, második diplomámat így csináltam végig, hát kínkeserves volt.
V.
Sziasztok!
Én is 5-re nem várom.
Ez az első hónapom, hogy bromo-t szedek.
Kedves V engem nagyon erdekel, kinek mi hozott sikert.
A q10-t en is olvastam mar, egy ideig szedtem, de nem voltam vele kitartó.
D vitamiból szerintetek melyik a jó?
Örülök ennek a közössegnek, kicsit el vagyok keseredve, mert het eleje óta görcsöl a hasam ugy erzem meg fog jönni.
Cirma
Sziasztok újak és " rêgiek",vêgre van több időm ,nem csak 20.mp leírni a dolgokat.Remêlem a kismamáink jól vannak,a többiek pedig kitartanak🤗Na,szóval még mindig semmi,pedig görcsölget a hasam....fehér folyásom lett( bocsi), ezt nem tudom mire vélni,olyan mint ovukor🤷.Szórakozik velem a testem,bár nem.akarom túlfigyelni magam.Ha holnap sem jön meg,csinálok még egy tesztet...Kérdező, a vizsgàid hogy alakulnak?holnap mész uh- ra a tüszők miatt? Vagy mar voltál?
I
I! Neked mikor is kellett volna nem megjönnie? Nekem péntek és vasárnap között valamikor, és már látom, hogy meg is fog. Amilyen lúzer vagyok, holnap. A lehető legrosszabbkor 🙄
J! Az a HyCoSy a petevezető átfúvás? Ha igen, írnál kicsit róla? Szerintem nekem is kéne, de egyelőre halogatom.
A.
A...ha jol számoltam kedd- szerdára nem vàrtam.28-29-30napos...főleg amióta babàt szeretnênk.Szóval ma van a 30. Nap
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!