Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
A facelle 25os az expect 20as
F
Cirma vagyok iden kezdtük a,probalkozast, de volt par hónap amikor ovukor nem tudtunk együtt lenni betegseg vagy egyeb okok miatt.
Azota kiderült a hormonjaim se teljesen jók. Ez az elsö hónap, hogy szedem a gyógyszereket próbalok eletmodot valtani, dietazni.
Sajnos a mozgast nem tudtam még beiktatni.
Egyebkent mikor voltam endokrinologusnal utana nagyon lelkes voltam, hogy kiderültek a problemak es kezeljük őket.
Csak nagyon bizakodtam hatha most igy összejött rögtön, azert törtem le.
#V! Sejtettem, hogy az. Annyira még nem voltam bátor, hogy azt is megnézessem😂 Azt hittem amúgy, hogy hormonpanelban van az is, de nem volt🤷🏼♀️ Egyelőre annak is örültem, hogy egyik értékem se volt a menopauza tartomány közelében se. Az biztos, hogy még van peteérésem, persze, azt nem tudom, hogy meddig. Fiatal koromban elég hosszú ciklusaim voltak, remélem, nem pazaroltam el túl sokat😂 Női felmenőim viszonylag későn klimaxoltak, szóval remélem, van még egy kis időm. Ha meg kimerülőben van, úgyse tudok ellene tenni, csak összeroppannék.
Én húszast rendeltem csomagban, egy oldalról, de ott már nincs semmilyen. Átmenetileg gyógyszertárból volt, szintén húszas. Reméltem, hogy nem sokáig lesz rá szükségem, de úgy látom, kell találnom egy új oldalt.😕
A.
Köszönöm F. :) Igazából a facelle bejött, miután a napokban rájöttem, hogy az is pozitívnak számít,ha nem ugyan olyan vastag a 2 vonal,csak egyforma erős legyen.
Cirma,ha már kezelve van a dolog, akkor már jó úton haladsz, ne aggódj. Csak lehet még kell egy kis idő,mire minden értéked beáll. IR-ed van egyébként?
A.sajnos nem minden hormonpanelban van benne automatikusan. A Medicoverbe szoktam járni vérvételre, ott láttam benne van. Ha végre megjönne, akkor be is jelentkeznék. Az egy jó jel, ha a családodban későn klimaxoltak. Akkor se ijedj meg, ha esetleg kimerülőben van, mert a nagy dózisú Q10-el nagyon jó eredményeket lehet elérni. Na meg vannak tüszőserkentő gyógyszerek is, végső esetben azt is be lehet vetni. Múltkor a babatervező oldalon láttam tesztcsomagokat egyébként.
V.
Próbálta amúgy valaki a Barátcserjét vagy a Méhpempőt?? Ne ez a kettő az, amit ebben a majdnem egy évben még nem próbáltam, kb. minden mást igen..😅 Ebben a ciklusban kezdtem el ezeket most szedni, kíváncsi vagyok..
J.
Nálam ugyanez a helyzet. Szintén 27.nap. A hőm leesett, a mellem összeesett, ma kezdődik a pokol és újra a végtelen körforgás.
A.
J. én szedem a barátcserjét, ez a 2. hónap, igaz ebben a ciklusban már csak a ciklus első felében szedtem. Kevesebbet barnáztam és kevésbé feszül a mellem, ezeket vettem észre. A méhpempőt nem próbáltam,erdei mézet eszek, sok benne az ásványi anyag.
V.
Sziasztok Csajok!
Tudom, egy picit el voltam veszve, de múlt hét vasárnap megjött és valahogy most nagyon rosszul viseltem, ráadásul ez a fránya nátha sem akart javulni, a férjem is elkapta, ő is napokig az ágyat nyomta (még jó hogy foci VB van, így túlélte a dolgot, ellenkező esetben már papot kellett volna hívni, mert már egy kicsit átment férfi náthába a dolog.... 🤦🏼♀️😅)
Kedves újak! Annyira jó hogy ti is itt vagytok ❤️ Egy picit már olyan érzésem van, mintha a Man in Black-es ügynökök lennénk, annyi betű van már.... 😃
Mindenkinek nagyon szurkolok! 🤞Ez a mi hónapunk lesz! 💪
Remélem a Télapó vagy a Jézuska babócát fog ajándékba hozni! 🥰🥰 Esküszöm egész évben jó voltam, kivéve ovu idején... 🤭😈😃
Jók legyetek lányok, majd még jelentkezem, csak most épp vár a mostalan... 🤦🏼♀️
M
Sziasztok lányok!
Úgy tűnik ez most nekünk sem jött össze. Tipikus mensi tünetek. Mára nem vártam. Ugyan nem jött meg,de tegnap óta barnás folyásom van ,ami nálam a mensi kezdetét szokta jelezni. Igaz nagyon pici, minimális de van. Bár ez az első hónapunk szóval elkeseredve egyáltalán nem vagyok.☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!