Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kérdező! Én is drukkolok. Biztosan rendben lesz és decemberben új remény 🤞
L! Szerintem se izgulj. Sajnos, nem lehet mit tenni, ha nem akar maradni, de ő akar. Bízz benne!
A betegeknek gyors gyógyulást kívánok! Múlt hónapban nekem is volt szerencsém megfázni. Több, mint 2 hétig nem akart elmúlni. Nem volt durva, csak végeláthatatlan. Esküszöm, rosszabb volt, mint a covidom. Az legalább csak jött, ment.
Én a szülésem is megálmodtam már dátumra pontosan, de kettőt már le is késtem 🙁 De egy van még, sajnos, meg kicsit későbbre.
Szerintem nálam ez a hónap kuka. Konkrétan semmi nincs ami reményt adna, még bebeszélt tünet se😂Múlt hónapban legalább mellfeszülésem volt, ami nem szokott, meg a hőm is magasabb lett, talán el is indult valami, de nem ágyazódott be. Most viszont tényleg semmi. A hőm felment ovu után, de csak épp annyira, mint mindig.
A.
Igazatok van csajok köszönöm, 15 dpo, hő fent van 37,4 úgyhogy nem izgulok tovább próbálom kicsit elterelni a gondolataimat. Ezért nem szabad másféle tesztet venni, kicsit ideggyilkos😅
Nekem amúgy a luteális 13 nap szokott lenni, úgyhogy mostmár kezdem elhinni, csak ezek a görcsök tudnak megijeszteni néha, bár az is inkább feszülés.
Néztem a neten képeket x-epilekről, azokhoz képest szép az enyém, úgyhogy 🤞🏼
L
A predi lemaradt :)
Igazad is van 202 te mikor mész dokihoz?🥰 Most hány hetesek vagytok?
L
4+3 vagyok ma :)
Dec 9-én megyek először. Alig várom de még jó messze van :/
Én 4+5 és 8-án megyek, addig szerintem lekaparom a falat, de ha ennyi időt vártunk a babóra akkor most is türelmesnek kell lenni. :)
L
kedves L!
5-ös vagyok!
Javaslom, hogy szedj magne b6-ot, amiota szedem nincs ez a görcsölés mindjárt megjön érzés. Én reggel veszek be 1et.
Én ma vagyok 6 hetes😊
A kismamáknak nagy gratula ☺️
Emlékszem én is mennyire türelmetlenül vártam az első orvosi vizsgálatot. Rendszerint mindig túl korán mentem 😅
De legalább azt tudtam időben ,hogy jó helyen van a baba.☺️
Akiknek nem sikerült ne csüggedjetek. Nekem sem jött elsőre a kislányom. Újabb izgis hónap kezdődik!
Nekem jövőhèt vasárnap kellene nem megjönnie. Kíváncsian várom.
Ovuláción túl vagyok. Jön a türelmes várakozás. De van mit tenni ,szóval.. Nem nagyon kattogok most szerencsére. Ez pl a kisfiamnál közel sem így volt. 😀
Hát csajok,nekem ma elég furán görcsölget a hasam...De itt ez a betegség,úgyhogy nemigazán tudom.beazonosítani...lehet fel is fázhattam?bár nem tapasztaltam erre utaló jeleket...😔😔ahh most picit kezd rajtam úrrá lenni a türelmetlenség.
L és 202 es egy nap különbséggel mentek.orvoshoz...dejó,várjuk majd a híreket.🥰
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!