Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kérdező- esetleg ha még nem próbáltad. Ez a palástfű tea, szerintem is nagyon jó dolog... Én is iszom.. Minden reggel és este. Nagyon sok jót olvastam róla. Hátha, adsz egy kis plusz löketet a dolgoknak.❤️ 3 hónapig fogom inni, ha nem jön össze tartok szünetet, és újrakezdem.
Persze azért kérdezd meg az orvosodat, hogy nem e ártasz vele a hormonterápia mellett. Ehhez nem értek. 🤞💞
I- veled miújság? Érzel valamit?
(R)
Jesszus,de le vagyok maradva🤗😅😅Micsoda hirek L!!.Ên is làtom bizony....,🥰és akkor ugy néz ki bejön amit álmodtál🙏
Kérdező,igen az Ikeában mi is nagyon szeretünk.😃
Nem tudom ez tünet e...hát,meglátjuk...lehet a jövő héttől elkezdem en is lövöldözni a teszteket😅ugysem birom ki.
I
Igen, el se hiszem, hogy amit álmodtam tényleg megtörténik…😅
Csináltam most délután egy predit:
Féltem, hogy annyira híg a vizelet, hogy nem is fog látszódni.
Csajok nálatok tünetek vannak?
Drukkolok mindenkinek!❤️
L
Úristen L! 😍 Nagyon örülök! Ez nagyon annak látszik! ❤️
R! A menszi szerű görcs még bármit jelenthet, ne add fel!
Kérdező neked is nagyon szurkolok! 🤞 Én még nem érzek semmit, de nálam még korai is lenne. Tegnap óta krémes folyásom van, de hát ez bármi is lehet... Jah... és még a ház sem lett kész... 😒😅
I! Jövőhéttől nálam is beindul a tesztgyártás, bár próbálok szerdáig várni... egyébként szombattól nem várom.
Olyan izgalmas és jó érzés, hogy nem egyedül kell végig szenvedni ezt az időszakot. Annyira hálás vagyok mindenkinek! A biztatásért a sok jó tanácsért! ❤️
M
M- köszönöm🥰 Egyébként én is szerdára nem vártam, úgyhogy nyugodtan tesztelj szerdán szerintem. Illetve nekem is krémes folyásom van, és annyira nem is bő. Annyira megkedveltelek titeket így látatlanba, nagyon szurkolok nektek!
L
Ja és R! egész nap olyan érzésem van, mintha bármelyik percbe megjönne! Úgyhogy ne add fel!
L
Nagyon gratulálok... Ez már nagyon szép pozitív teszt 😍❤️
Nemtudom, nem értem már az egészet, néha azt érzem totál be beszélem, de ma is meg-meg szédültem délelőtt.. És voltak ilyen hőhullám szerűségeim. Totál hülyének érzem már magam. Mellem még mindig érzékeny.. És csont száraz vagyok odalent. Pedig ilyenkor már fehér folyásom szokott lenni menzesz előtt. Holnap reggel lehet megcsinálom a Clearblue tesztemet.. Aztán ha negatív elengedem ezt az egész témát. Mert úgy tűnik az agyam szórakozik a testemmel.
(R) csajok nektek Gratulálok 💞😍😘
L!! Ez gyönyörű!! 😍😍❤️ Jaj de örülök neked !!!
R nagyon szurkolok neked is én nagyon remélem hogy nem fog megjönni!
Én még nem temetném a helyedben! 😊😊
M lassan te is becsatlakozol akkor a teszt őrültekhez :DD
Itt még mindig semmi lányok, de sebaj legalább aktív marad a kérdés :DD
Nekem nem görcsöl már a pocim a cicim érzékeny de semmi különös 😊😊 Nagyon kíváncsi vagyok :)))
L, gratulálok :)
Nekem semmi tünetem egy herpeszen kívül. Még olyan nehéz elhinni :) (202 vagyok)
13.dpon vagyok és ma erősebb lett a teszt csík a predin meg az LH teszten is mint a kontroll csík :)
Lányok,halkan irigykedem innen🙏🙏🥰🥰.
L apuka mit szol? Bar hülye kérdés tudom...202? Nàlatok? Gondolom az öröm határtalan❤️
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!