Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Oooo 202 es ez csodás🥰
R nálunk kapható a sima intimed,vagy valami first? Nevű.Az első 2 eu/ 2 db.Próbáld azzal is😊😊
De örülok Nektek,magyon jó ezt olvasni.Délutan eltűntem,vendégeink voltak.Holnap beszámolok.😃 I
Köszi csajok 😍 I.. Van még egy clearblue digitalisom, de nem merem azt megcsinálni.. Marha drága volt 🤣🤣🤣 meg egy ugyanilyen Dr. Max-os..
Azt ellövöm reggel.. Aztán jelzek énis hogy mi van. Lányok ha teszteltek okvetlen írjatok 😍😘 (R)
Jaj az kimaradt 202- hogy a herpeszre nekem csodaszer a zovirax duó, bármi mást használtam annó, tartott 2 hétig mire eltűnt, a Zovirax duó pedig 3-4 nap alatt eltűnteti ☺️
L
(202vagyok) köszi, kipróbálom, ez nagyon gyanús jel volt mert kb eddig a 30 évem alatt 3szor volt talán :D utána olvastam és lehet terhesség miatt. Azért teszteltem ennyire korán :D
Ma reggeli erősödött picit! Várom a többieket :)
De jó 202! Tényleg szépen erősödött! ❤️😊
M
R, ugyanolyan tesztel csináltad?
Persze hogy nincs semmi veszve , még csak 19.-e van! 😊
Én nagyon szurkolok, nekem is még natív ma is de még mindig korán van !
Szerintem ne temesd még! Egy jobb fajta teszttel fogok én is kedden majd ha negatív még várok 2 napot és utána ha szintén akkor elengedem és abbahagyom a progeszteront.
Igen jól kibírtuk 😂..
Én is abban reménykedem hogy ha nem is ez a hónap de a következő sikerülne 😊
Karácsonyi babák❤️
202 neked már úton van , nagyon nagyon gratulálok 😍😍😍!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!