Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sziasztok csajok, ne keseredjetek el, a mai teszt még semmit nem jelent, még bármi lehet belőle. 😞🥰
Viszont én ma nagyon szarul aludtam, tök negatívan keltem, szerintem nekem meg fog jönni 23-án, már tesztelni sincs kedvem.
L
R ez lehet attól ,hogy leesett a cukrod.
Nekem a minap volt ilyen. És terhesség alatt egyszer.
Ehhez nekem társul az ,hogy hirtelen felmegy a pulzusom ,és remegni kezd a kezem. Jött a nagy pohár citromos víz , és reggeli. Kis keksz és egy szendvics. Néhány perccel később ,minden rendeződött. Terhesen akkor csokit ettem gyorsan ,és minden néhány perc után helyreállt.
De persze lehet a vérnyomás is. De reggel ébredés után ,inkább a cukorra gyanakodnèk.
22! Jó jó bírjuk ki .. hülye kedd még olyan messze van..
én is néha elszédülök de ennyire nem!
Szerintem nem képzelted be , én nagyon szurkolok neked hogy a baba legyen!
Maskor is szédültem már, mert pörgős a munkám... Sokat forgok oda vissza... Alacsony a vérnyomasom.. En ezt mar megszoktam. De ilyen h egyhelyben totál elvesztettem az egyensulyom...es megpordult velem ilyen meg soha. Nagyon fura érzés volt... Nem mellesleg meg mindig nagyon fajnak a cickoim és megint puffadok az alhasamban.
Mindenkinek köszönöm.
Kérdező- ilyen történések mellett nehéz lesz megállni, hogy ne kezdjem minden reggelem tesztel 🤣🤣 köszönöm ❤️ kibirjuk
22 (R)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!