Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/4790 anonim ***** válasza:
100%

Woow A! Dehogy lógsz ki a sorból! Örülünk, hogy itt vagy, és együtt izgulunk veled!

M

2022. nov. 17. 21:50
 162/4790 anonim ***** válasza:
100%

Majd írjátok meg milyen lett, imádok csíkokat keresgélni amúgy teszteken🫣

Sok sikert A, nagyon szorítok neked is!🍀🤗🤰🏽

L

2022. nov. 17. 21:57
 163/4790 anonim ***** válasza:
100%

L- elég fura hobbid van 😅 Viccen kívül.... én is! 😃

M

2022. nov. 17. 21:59
 164/4790 anonim ***** válasza:
100%
Csajok én kidöltem mára,várom a reggelt és a beszámolókat,akik tesztelnek.Jó éjt mindenkinek.I
2022. nov. 17. 22:01
 165/4790 anonim ***** válasza:
100%

M- Hát na el kell valamivel ütni az időt, álláskeresés, motivációs levél írása közben😅

L

2022. nov. 17. 22:01
 166/4790 A kérdező kommentje:

A! megértem hogy csak az olvasónk maradsz, de meg kell említenem hogy te kifejezetten különleges helyzetben vagy, és én mindenképpen elismertemet szeretném kifejezni amiért egyedül vágsz bele ebbe a kalandba és azt remélem hogy az elsők között lesz a pozitív teszted!

Ha esetleg sikerült, írj ide egy sort ha gondolod! :))

L, küldöm majd milyen lett :))) R, várom a tiédet is hátha nem leszel annyira kómás :))

2022. nov. 17. 22:02
 167/4790 anonim ***** válasza:
100%

Hú, mennyi válasz lett mióta nem néztem, tök jó :D Akik holnap tesztelnek, azoknak megy a drukk, majd várom a beszámolót vagy a képeket!

Kérdező, Budapest, az nagyon jó hely. 10 évet éltem ott,mielőtt a férjemmel elköltöztünk Mosonmagyaróvár környékére. Nehéz volt megszokni, annak ellenére,hogy gyerekként éltem kisvárosban is.

A. én is most fogok valamikor ovulálni. Te használsz ovu tesztet? Én igen, bár mi csak jövő hónapban kezdünk próbálkozni. V.

2022. nov. 17. 22:06
 168/4790 anonim ***** válasza:
100%

Hát lányok, azt hiszem, én is kidőlök mára... Holnap várjuk a tesztek eredményét és/vagy fényképét 😊 Jó éjt!

M

2022. nov. 17. 22:18
 169/4790 anonim ***** válasza:
100%

14es vagyok. Fura hobbijaim közé tartozik nálam is az,hogy imádok teszteket elemezni 🤣Nagyon beteg tudom..🥴

Egyébként egy kis pozitív.

Én a kisfiamnál nagyon korán teszteltem pozitívat. Iszonyat halvány volt a 10dpon. És napról napra egyre erősebb lett. A korai tesztelèsnek csak annyi volt az oka,hogy kíváncsi voltam ,mi az a legkorábbi időpont amikor már kimutatja/kimutathatja a teszt a terhességet.

Mind x-epil teszt volt.

Ovuláció előtt is ,és pont ovuláció napján is együtt voltunk akkor. Állítólag ha pont ovukor jön össze ,inkább várható a kisfiú. Ha nekünk pont akkor jött össze ,akkor nálam ez bejött.☺️

De ,hogy ha nem lesz pozitív se szomorkodjatok.

Kislanyomnál a mensi elmaradása után az első napon negatív lett a tesztem.

El is könyveltem ,hogy nem vagyok terhes ,csak késik. 30-32 naposak voltak akkor a ciklusaim.

De aztán másnap sem és harmadnap sem jött meg. Újabb teszt. Gabriel teszt. És igen akkor már ott volt a csík. De nem volt erős.

Azóta a ciklusom szinte tű pontosan 27 napra jön meg. Néhol 28. Az ovuláció napja nekem általában nagyon fájdalmasan telik. Innen tudom ,hogy pontosan mikor van.

Na de nem szaporítom a szót. Ezzel csak azt szerettem volna mondani nektek ,hogy ne keseredjen az akinek most mèg negatív. Hiszen anno nekem bőven késett már ,mikor pozi lett a teszt.

És olyan is van ,hogy sokkal hamarabb már pozitív lehet.☺️

Egyébként D nevet választanám ha lehet ☺️ vagyis betűt.

Jó pihenést mindenkinek 🤗

2022. nov. 17. 22:22
 170/4790 anonim ***** válasza:
100%
Holnap mindenképp irok mujsag van teszt téren.. De irjatok ti is minél előbb ❤️ megy a drukk.. Remélem holnap két csíkot lát mindenki 😘 (R)
2022. nov. 17. 22:27
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!