Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
2022. nov. 16. 17:39
131/4790 anonim válasza:
Elméletileg LH tesztet lehet használni jóstesztként. Erről hallottatok már?
M
132/4790 anonim válasza:
M- én hallottam, de kétes a dolog, sokaknál mensit jelez...Sajnos LH mindig van a szervezetünkben. Annyi, hogy ha jóstesztként használod, akkor ugyan úgy reggeli első vizeletből kell, mint a terhességi tesztet.
L
133/4790 anonim válasza:
Én ha jól számoltam akkor ma van 9.dpo ma semmi tünetem nincs...azon kívül hogy már egy hete fájnak a melleim. Ma mintha eresebbek volnának, de jelezheti a közeledő menszit is. Itt ott mintha apro szúrkalasokat éreznék a bal felemen.. De szerintem mar csak azt akarom hinni hogy érzem. (R) ti?
134/4790 anonim válasza:
R- Sajnos ez mind olyan tünet, ami mind a 2őt jelentheti. De szurkolunk mindenkinek! Hátha később egy baba-mama csoportot is tudunk majd csinálni 😊
135/4790 anonim válasza:
Bár úgy volna..baba- mama csoport.De tudjátok mit...miert ne sikerülne😊
137/4790 anonim válasza:
Támogatom, ki merről van egyébként? Én pest megyei vagyok
L
138/4790 anonim válasza:
Én Szlovákia,határ menti kis vàrosból,Győrtől nem messze.I
140/4790 anonim válasza:
I - dejó :) Én is szlovákia :D Esztergom mellett 🙂 R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!