Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
I - Ez nagyon szép tőled, biztosan sikeres leszel benne, ha ennyire lelkileg a sajátodnak érzed :)
L
78! mi is drukkolunk neked!!
I.. hát.. csak annyit mondok hogy activitybe mindenki retteg ha a rajzot húzom.. :DD
Talán az volt a szerepe hogy előcsalogassa a vágyat benned.. legalábbis én nem tudnék más magyarázatot találni rá, de amikor nekem közölték a kórházban egyik nap hogy terhes vagyok a másikban meg hogy nem vagyok, akkor csak azt tudtam magamnak mantrázni hogy van értelme ennek a tapasztalatnak mégha fájdalmas is!
Ó... imádok sütni! Annyira tudnám csinálni .. de biztosan sokkal nehezebb mint amikor itthon tesze-toszázok:DD
Én még nagyon keresem az álom munkát, irigykedem mert a tetoválás és a cukrászat is egy olyan produktum orientált munka! :))
Hát nekünk albérlet van, remélem marad a babaváró és később esetleg valamikor kitudunk szállni..
R! Gratulálok! Mostmár semmi nem állhat az utatokba :)))
I- Hihetetlen csodabogár vagy! Bár csak több ilyen ember volna, mint a te! A világ is sokkal jobb hely lenne! Sok sikert kívánok, hogy megvalósítsd önmagad! ❤️
L- Annyira nem állunk messze egymástól, én agrármernöknek készülök, vagyis félig már az vagyok, mert a Környezetgazdálkodási agrármérnök FOSz-t már megcsináltam 2 éve, most a Mezőgazdasági mérnök BSc-t gyűröm...
M
Csajok ne már,meg akartok ríkatni?
Igen,hosszú volt az utam önmagamig,de minden kínkeserves lêpés megérte.
Köszönöm ezeket a bàtorító szavakat.
Igen,így utólag nagyon sok mindent tanított nekem a veszteség.Azt,hogy van az az ősi erő,ami átjár ilyenkor minket,majd megy...ha nincs rá szükség többet.De talán,a legfontosabb,hogy van,amikor nem mi döntünk.Helyettünk döntenek,nem én irányítok.Ez talán egy olyan tapasztalás,amikor térdre rogysz,úgy igazán,de már akkor tudod,hogy fel fogsz állni újra.Valahogy így írnàm le.
Én viszont néha az olyan embereket irigylem,akik diplomával rendelkeznek,sokat tanultak érte.és a szakmàjuk- hivatásuk olyan " kézzelfogható".Le a kalappal elöttetek🥰
I
Ja,igen...egyenlőre mi is albérletben vagyunk...várjuk az ingatlan piac alakulását
I
I! Legalább egy kicsit elmozdítottunk a kezdeti hangulatról! Nekem nagyon jó kedvem lett a beszélgetéseink során, így már nem lenne annyira nehéz elviselni a negatív tesztet sem mert leírhatom nektek ! Na de még várunk! :)
Szerintem nagyon jó csapat gyűlt itt össze :)))
Vacilálok a clearblue és a predictor early között, majd vennék egyet keddre, ki melyiket ajánlja? :)
Kérdező-hidd el ugyanolyan egyszerű mint gondolod,, legalábbis a sütés része. :D Ha szereted csinálni jutyubon egy halom videó van.. Határ a csillagos ég, rengeteg ismerősöm hobbicukrásznak állt a kisbabócák mellett és ezzel egészítik ki a havi bevételt. 😊 Van benne potenciál.. A lényeg mindig hogy szívvel lélekkel ❤️
Mennyi különböző ember, mennyi különböző szakma, és érdeklődésikör.. És még is mennyire egyformák vagyunk mindannyian. Nagyon drukkolok, hogy mindenki érje el az álmait 😊 (R)
L teljesen lemaradtam a válaszaidról (szerencsére sokan vagyunk!) , biztosan nehéz így kibírni , talán nehezebben mennek a napok de legalább a beszélgetéssel is telik az idő!
Az államvizsga pedig úgy gondolom megvár, azt hiszem van időd rá felkészülni, én már nagyon büszke lennék magamra ha csak 2 évet abszolválnék.. nem hogy államvizsgáig eljutni :DD
82! Szerintem érdemes maradnod, ha elkezditek mindenképpen írd be hogy tudjuk szurkolni neked!:)))
R! Ez nagyon szép volt! :)))
Igen ez a csoport nagyon tetszik.. annyira érzékeny időszak ez , a férjemmel biztosan nemt tudnék ennyit beszélgetni erről a témáról.. de olyan nehéz közben nem monitorozni magam hogy ú na vajon ma mit érzek.. :))
R! Pont ezen gondolkoztam én is. Milyen különbözőek és mégis milyen egyformák 🙂 Kerdező! Szerintem, mind a kettő jó, de árban a predictor kedvezőbb. Nekem tavaly decemberben, a nem várt előtt 2 - 3 nappal egy webpatikából rendelt korai teszt kimutatta (Mindjárt megkeresem a linket) és nem várt előtt 1 nappal már az olcsó David is. Persze ez mindig egyén függő...
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!