Nekem 2 hónapig volt olyan màniám,hogy vittem magammal a tàskámban...tudom.tudom ez eszement dolog,útközben sem.történt meg a csoda😅De valóban,én nagyon bízom abban,hogy karácsonyi babáink lesznek a pocakban..De szêp is.volna.I
2022. nov. 17. 16:34
62/4787 anonim válasza:
Nem eszementebb mint kikukázni nyugi 😅😅 Nők vagyunk, családot szeretnénk, mindenki csinál ilyen fura dolgokat, még ha nem is vallja be :D szerintem nincs olyan nő aki nem nézegetett még vakuval hunyorítva minden szögből terhességi tesztet 😊😅🙏 22
2022. nov. 17. 16:55
63/4787 anonim válasza:
Most megkönnyebbültem🤣🤣
Olyan,jó hogy megtaláltam ezt a kérdést,rendesen megnyugodtam.Amikor baba projektre kerül sor,mindenki reméli a gyors teherbeesést,de minden hónap picit nehezebb,így hogy eddig eredménytelen...Próbálok vizualizálni,hogy milyen lesz,ha már a hasamban lesz,illetve milyen teljes lesz az életünk majd Vele...vonzás törvénye,talán van benne valami....minden esetre engem ezek a.gondolatok megnyugtatnak.🥰
2022. nov. 17. 17:23
64/4787 anonim válasza:
I,megint
2022. nov. 17. 17:24
65/4787 anonim válasza:
I, de jól megfogalmaztad ❤️ Minden egyes sikertelen hónap után, (a vetélésről meg nem is beszélve), a remény egy-egy szikrája kihúny.Sokan nem értik ezt. Úgy irigylem azokat, akiknek az 1. hónapban össze jön.
Olyan jó, ilyen kommenteket olvasni, egy kicsit elfeledtetitek, hogy mennyire nehéz is és hogy nem vagyok egyedül a problémáimmal. Egész délután csak olvasgattalak titeket és jókat nevetgéltem 😃
Kedves Kérdező, köszönjük ezt a topikot, hihetetlen csapat gyűlt itt össze!❤️ Manapság ez elég ritka itt GyK-n...
17es voltam, de maradok csak M 🙂
2022. nov. 17. 17:49
66/4787 anonim válasza:
Valóban jó kis " csapat" ez...bár csak pár órája.csatlakoztam,valamiért úgy éreztem muszáj.Hát nem tévedtem❤️párotok/ férjetek hogy viseli a sikertelen hónapokat..vagy látszik rajtuk egyáltalán,tudnak róla beszélni? Az enyém kicsit zárkózott,de türelemre int,igazi társam...legalább Ő nem.veszti el az eszét🙃
2022. nov. 17. 17:58
67/4787 anonim válasza:
I...🤦🤷
2022. nov. 17. 18:00
68/4787 anonim válasza:
Ő tartja bennem a lelket❤️ A februári missed ab. őt is nagyon megviselte, együtt sírtunk, de később bevallotta, hogy főként az fajt neki, ahogy engem látott, és hogy tehetetlen volt... Egyébként Ő az a tipikus, "nem stresszelek rá, úgyis jön, ha ő úgy gondolja" típus, néha ki is akadok rá, de nyilván elég egy bolond is a családba, az meg legyek már én 😅
2022. nov. 17. 18:04
69/4787 anonim válasza:
Oh..nagyon sajnálom,hogy ez történt Veletek.❤️
Igen,az én jobbik felem is hasonlóan gondolja,annyira nyugodt,hogy azzal húz fel nêha🤣🤣
2022. nov. 17. 18:07
70/4787 anonim válasza:
Ahol nem lesz az I ,hát ott I van🤣🤣mindig elfelejtem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!