Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
22-es teljesen igazad van, ez a ne görcsölj rá...képen tudnám kb vágni azt, aki ezt tanácsolja. Mondja meg nekem valaki, hogyha valamit mindennél jobban szeretnél, azt hogy engedd el. Egyébként a tegnapi teszted még nagyon korai, az tuti, szerintem először 10. dpo-n van értelme, de valakinek csak a kimaradás után lesz pozitív.
Nekem is vannak ezek a tünetek, kivéve a mellem, az mióta a bromot szedem nem érzékeny hál istennek.
Én vasárnap tervezek tesztelni, az már 11. dpo, de lehet, hogy inkább megvárom a szerdát, és ha nem jön meg akkor tesztelek, sok volt már a csalódás.
L
Igen, én használok. David 20-as érzékenységűt.
L
L- Jó lenne ha én is kibírnám a szerdát :) Egyébként én folsavat és barátcserje kapszulat szedek, palástfű teát iszogatok Ebben a ciklusban kezdtem. Kíváncsi vagyok.. Nagyon sok jót hallottam ezekről :)
I- Első ciklusom hogy próbáltam az LH tesztet.. Egyszer sem lett egyforma a két csík :) Mikor szurkát éreztem a bal petefészkemben és vizes folyásom volt, aznap volt a legerősebb a teszt, (20.ik ciklusnap) (de még akkor is valamivel halványabb volt mint a Control) másnapra meg mar totál halvány csík. Úgy hogy én sem nagyon tudok kiigazodni rajta. Mindenkinél látom a vérvörös csíkokat, szinte majd leugornak a tesztről.. Az enyém meg katasztrófa 🤣🤣 (aztán lehet csak épp lemaradtam az lh csúcsról.) Neked sem egyértelmű?
22-es, lehet, hogy nem megfelelő érzékenységűt használsz. Általában amit a drogériákba árulnak az mind 25-ös, az nekem se mutatja ki.
A babatervező oldalról szoktam rendelni, darabja 125 Ft, csomagok is vannak, akár terhességi tesztekkel. Én onnan az érzékenyt használom, az 20 mIU/ml-es.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!