Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
L- 20assal teszteltem végig. De lehet az is gond volt, hogy a munkám miatt nem mindig tudtam tartani az egyidőben tesztelést. Van mikor sikerult délután 2 kor van mikor 4 kor. De mikor pozitiv közeli lett (hasszurka napja) akkor csak este 8kor jutottam hozzá. 22es vagyok.
[link] ilyen volt.
I- szerintem ha érzed, akkor nem is nagyon kell LH teszt. Én is csak tájékozódási jelleggel vettem, hogy tudjam, hogy jól e gondolom.
szerintem érthető hogy aggaszt a dolog, bár a korodból kiindulva azért még van pár éved mielőtt igazán aggódnod kellene! Szerintem ez egy nagyon nehéz dolog.. eltávolodni és nem Annyira akarni , vágyni valamit. Hiszen ilyenkor jönnek sablonos szövegek hogy ó, engedd el és jönni fog magától.. hát ez nem egyszerű. Félretéve azt hogy alapvetően az emócióval tarkított akarunk miatt, azért valahol ösztön is gyerekvállalás.
17, most olvasom csak milyen akadályok között kezdtétek újra, nagyon nagyon remélem hogy most sikeres lesz minden, és nem lesz semmiféle komplikáció!
Hát el is hiszem hogy sokkal többnek tűnik, ilyenkor olyan lassan telik az idő.. főleg mire eljutunk egy újabb aktív időszakba!
L, szerintem ez nagyon bíztató! Hát igen, nekünk is kellett a hormon terápia, de utána jött is 3 domináns tüsző, remélem a te szervezeted is ilyen jól reagál! Egyébként ha pm. alulműködésed van, akkor most kicsit energikusabbnak is érzed magad nem? A nővéremnek is az van, és több haja is lett, koncentráltabb lett ( legalábbis nála ez történt 😊 ) . Úgyhogy csupa jó dologgal jár ha a megfelelő kezelést kapja az ember.
22, Én ma teszteltem! És én is notórikus teszt csináló vagyok! Az a helyzet hogy bár tudom hogy sokan nem értenek ezzel egyet, de tudni akarom ha kémiai, hogy tudjam miért nem jön meg, vagy hogy egyáltalán megnyugodjak aznap. Nekem ez segít arra is felkészülni ha nem lesz. Az örömhírre azt hiszem nem kell készülni:D
Úgyhogy abszolút átérzem! És szerintem még nagyon korai volt mindkettőnknek, amúgy nekem is egy szép vastag negatív lett :D De hát az ember olvassa hogy itt van akinek már 9. dpo-n pozitív…
Én is használok ovu tesztet de sajnos 10-est vettem.. pedig 20-ast kellett volna hogy valid legyen az eredmény!
Szerintem meg lányok aki érez valamit abban ne kételkedjen soha. Mert lehet hogy mástól van, mint amit feltételezünk de attól még határozottan megtudjuk különböztetni a semmit a valamitől.. ! Ez mindig a negatív megszólalások miatti védekezés.. magamon legalábbis ezt érzem hogy ezt kell mondanom : csak beképzelem, túl korai, stb… szerintem igenis érzünk mindent. Lehet hogy nem a baba, de kiélesedünk ilyenkor és figyelünk minden rezzenést.
Igen, mióta szedem a pm-re a gyógyszert nem alszom 10-12 órákat, hanem csak 6-8 órát, úgyhogy valamennyire biztosan használ, a hajhullásom, most egy hónap után maradt abba.
Nagyon remélem, hogy a prolaktin is lejjebb ment, mert az akadályozhatja a beágyazódást sajnos, de a doki azt mondta akár már ez a ciklus is sikerülhet, mert a bromo nagyon gyorsan hat, úgyhogy nagyon izgatott vagyok már.
Mindenkinek nagyon drukkolok!
Kérdező, én is már tesztelnék szívem szerint, de a józan ész még az utamban áll, mondván hogy lehetetlen, hogy ilyen hamar pozitív legyen, pedig hasszúrka minden volt, mensi szerű görcs is...reméljük mindenkinem uh fotós karácsonyi képe lesz :)
L
Úgy örülök hogy ilyen sokan összejöttünk itt. Igy gyorsabban megy az idő 😊.
Kérdező- én beteg vagyok de kikukáztam a tegnapi tesztem.. És addig addig nezegettem mig valami kis szemmeresztgetős mikroszkopikus csikocskat látok rajta...(egyedül maradtam itthon, úgy tűnik nincs elég dolgom ráérek ilyen hülyeségekre) Biztos hogy száradási csík, vagy odahalucinálom, már ezt is eltudom képzelni🤣 próbáltam lefényképezni dehát egyáltalán nem látni semmit :)) szombati elsőből ellövök egyet. Aztán nem idegeskedek ezen tovább. 22 es voltam 🙂
L ,
Nagyon örülök , szerintem ez nagyon sokan számított az életvitelednek ! 😊
Igen mindenkinek más a jó, most én sem fogok tesztelgetni, várok szépen a fenekemen.. 🫣
Vagyis nagyon szeretném ha így lenne 😂
Nagyon remélem hogy itt mindenkinek karàcsonyi ajándék lesz a baba!
Amúgy is imádom de így nagyon különleges lenne ! 😍
22,
Ha haza érek én is kikukázom szerintem 😂 Borzasztó de nem szégyellem .. mert ennyire de ennyire vágyom rá 🫣
Ne idegeskedj! Még korán vagyunk ! Van akinek csak 15. Dpon pozi és halványan! Én mindig erre gondolok…
Hát így könnyebben mennek a napok nekem is hogy itt vagytok!! Nagyon köszönöm! ❤️
Kedves Kérdező,ezt nagyon szêpen megfogalmaztad.
Ez a kukàzos story nekem is ismerős,tapasztalatból hallottam🤣🤣te atyaég...akkor nem vagyok egyedül.
I
Kedves tőled köszönöm 😊
Hát nem bizony 😂😂 Én csak azért nem kukáztam ki mert reggel eljöttem és még nem értem haza 😂
Valamiért a férjem nem ért egyet ezzel 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!