Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/4787 anonim ***** válasza:
83%

Én nem beszélek vele erről, nem akarom őt is bevonni ebbe az idegeskedésbe, tudom hogy várja, mikor éjfélkor méregeti a szobát, hogy ha innen oda átkerül a gardrób szekrény vajon be e fér a kiságy :)

Ő amúgy sem a szavak embere. A tüneteim se szeretem emlegetni neki... Mert úgy érzem, hogy azzal ha kimondom csak reményt keltek benne és magamban is... Hamis reményekbe pedig nem szeretném ringatni magunkat. Jobb a csend és a látszólag békés várakozás :) 22 (R)

2022. nov. 17. 18:11
 72/4787 A kérdező kommentje:

Hát nem hittem volna hogy ennyien összegyűlünk, az az igazság hogy találtam itt egy kérdést ( mert mit csinál aki teherbe akar esni? egy csomó random kérdést ír be a googleba hátha valaki tesztelt már 6.dpon. :DD) ami alatt szintén keletkezett egy csapat, és engem nagyon meghatott.

Nem gondoltam volna hogy esetleg én is találok még hozzám hasonló őrült tesztelgetős embereket vagy egyáltalán olyat aki most szeretne gyereket de hihetetlenül örülök! Szerintem csapatban könnyebb lesz bármi is vár ránk , biztos vagyok benne hogy közülünk már van bizony baba!! :)))

És hát én köszönöm nektek, hogy reflektáltok így a hétköznapok mellett is, mert nekem sokat jelent mindaz a tapasztalat amit ide leírtok!

Hát az én párom is nagyon szeretne babát, de pl. a tesztelgetős részével csak azért nem piszkál mert 150 ft egy teszt a neten és van belőle:D

Igazi közgazdász...

Ti mit dolgoztok csajok? Ki mi mellett próbálja ezt a baba projektet véghez vinni?

Én fogászati asszisztens vagyok, mellette jogot tanulok de erőteljesen gondolkodom hogy abbahagyom :D

2022. nov. 17. 18:17
 73/4787 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ebben igazad van..értelek.Természetesen én sem bombázom az infókkal,főleg nem az ovus napokkal..nem szeretném,hogy ez az időszak a számokról szóljon..Amikor megjön,olyankor látom,hogy szomorú..de azt hiszem miattam,hogy engem szomorúnak lát.

I

2022. nov. 17. 18:17
 74/4787 anonim ***** válasza:
100%

Én tetoválok és piercingeket szúrok..kicsit különc vagyok tudom,dehát ez vagyok Én.Mellette heti két nap konyhán dolgozom,hogy felpörgessem a napjaimat,kicsit más impulzusok érjenek és imádom.Szabad időmben rajzolok,olvasni szeretek nagyon és focira járunk- nem,nem én vagyok foci rajongo😃

I

2022. nov. 17. 18:21
 75/4787 anonim ***** válasza:
100%

Édesapám építőipari cégénél dolgozunk, mind a ketten. Én, mint irodista ( néha fő szerszámadogató asszisztens), férjem, mint szerelő. Mellette, levelezőn most csinálom az agrármernöki diplomám. A munkahelyet elég rugalmasan meg tudom oldani, mert gyakorlatilag itthonról dolgozom. A kepzésemből pedig már csak a szakdolgozat és az államvizsa van hátra.

M

2022. nov. 17. 18:26
 76/4787 A kérdező kommentje:

Hát nekem nagyon sok tetoválásom van, bár a pc-ket már kivettem :D

Én nagyon szeretnék annyira gyönyörűen rajzolni mint egy tetováló, de isten a pálcikaember küldte nekem.. :D

Szerintem nagyon szerencsés vagy a tehetségeddel! Én irigykedem! :))

2022. nov. 17. 18:30
 77/4787 A kérdező kommentje:

M!

Elképesztő vagy! És van már mellette gyerkőc vagy az elsőn próbálkoztok?

I nálatok mi a helyzet, első baba?

2022. nov. 17. 18:31
 78/4787 anonim ***** válasza:
100%
Én 21.ér-e nem várom. Drukkolok mindenkinek :)
2022. nov. 17. 18:35
 79/4787 anonim ***** válasza:
100%
Oh,hát ezt köszönöm,de hidd el Te is tudsz rajzolni,csak " szemléletet" kell vàltani.Nagyon izgalmas egy jobb agyféltekés kêpzés😉Első baba...egyszer volt már sajnos vetélésem,Ő nem tervezett baba volt,de amint megtudtam azonnal akartam Őt.Sajnos nem maradt velünk. I
2022. nov. 17. 18:36
 80/4787 anonim ***** válasza:
100%

Én cukrásznak tanultam, és imádom csinálni.. Itthon sütögetek mikor munka mellett van időm vállalok megrendeléseket is. Főállásban pedig egy kozmetikaikendő gyárban dolgozom (pl. Lils-s cien koz.kendőket is mi gyártjuk) Ezt is nagyon nagyon szeretem. Párocskám pedig töltőállomáson dolgozik.

Ti hogy vágtatok bele a családalapításba? Van már saját lakás/ház? Vagy albérlet? Nálunk sokáig ezért nem jöhetett szóba a babóca, mert mi pl. 2 évig anyósomékkal éltünk. 😒 Párom pedig ott semmiképp sem akart maradni. 3 éve már saját házunk van, amibe szintén eddig nem jöhetett babóca, mert ez a 3év arról szólt, hogy egyik szobából másikba költöztünk a felujitások miatt. 😅 Alig vártam hogy vége legyen. Ti hogy vagytok ezzel? (R)

2022. nov. 17. 18:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!