Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
:DD Én Budapest :)
Áááá baba-mama csoport az nagyon menő lenne!
Igen sajnos .. olyan igazságtalan hogy a menni tünetek ugyan olyanok mint a terhes tünetek...
Engem egy valami aggaszt egy kicsit, most elvileg vagy a 12 vagy 10. dpom van és néha megszédülök.. mikor kémiai volt akkor nagyon rosszul voltam , forgott velem a világ, remélem nem ezt jelzi! De igazából már tökmindegy lassan csak tudjam végre :DD
Vannak már név ötletek? Nálunk egyenlőre az Anton megy :D Lánynak még nem választottunk :))
Igen sajnos a pms tünetek nagyon hasonlóak azt mondják.Nekem.pl annyi a tünet menzi előtt,hogy előtte pár nappal izzadtan kelek...van valakinek hasonló? Sem mell fájdalom,( mondjuk ahhoz nem ártana,ha volna cicim😅)
A párom meg van győzödve,hogy csak kislány lehet..tehát,lány nevünk van: Mia I
Ha fiú lesz,én nagyon szeretném ha az apukája nevét is viselné
Andor- Dominik
I
Az Ivett nagyon szép! A fiú nevek is megnyerőek :D
Á mostmár elengedem, majd lesz ami lesz, legalább le tudom írni nektek :D
Holnap fog valaki tesztelni?
14es vagyok ☺️
Tök jó látni ,hogy végre nem marja senki a másikat. Itt gyakorin sajnos azt látom ez egyre gyakoribb. 😟
Milyen jó kis csapat állt itt össze.
Én Esztergomi vagyok.
Mindenkinek nagyon szurkolok ❤️
Én babaneveket nem árulom már el senkinek, mióta családon belül már 2-t is lenyúltak. Bocsi🫣
Én annyira szeretnék, de holnap még csak 9 dpo.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!