Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4191/4868 anonim ***** válasza:
100%

A - Tudom, meg hogy nagyon jó helyre érkezik, kiválasztott téged😊 csak a szívünk vágya azért fel-fel csillan😊😊 Vadászd le Cuki dokit😁 ha a második is fiu lesz, akkor jöhet a harmadik🫣🫣

E - Hidd el, majd mefordul picit, hogy láthassátok😊 nalunk is sokszor az uh vége felé mutatta meg az arcocskajat😊 ellenben terpesztett szépen, így nem volt kérdés mar a 12.heten, hogy milyen nemű lesz😁😅 van róla pár képem🙈

Én ma veszek Premenst, meg a biztos ami biztos alapon (ha mar a vérzés önmagában ne lenne elég bizonyitek - bár fura volt ez a ciklus) hétfőn ellövök egy tesztet, mert alapbol keddre nem vártam és utána elkezdem szedni🙂 meg utana nezek a q10nek, hogy szopi miatt mehet-e

KK

2024. márc. 9. 08:11
 4192/4868 anonim ***** válasza:

KK! Hát remélem a második genetikán már nem lesz ilyen szégyenlős, egyelőre remekül takargatja is magát összezárt lábakkal 😅 Pedig apuka már tűkön ül, hogy megtudja lánya lesz e 🤭

E

2024. márc. 9. 08:49
 4193/4868 anonim ***** válasza:
100%

E - Szokták mondani, hogy a lányok szégyenlősebbek, remélem megmutatja magát nektek a következő uh-n😊

KK

2024. márc. 9. 09:22
 4194/4868 anonim ***** válasza:
27%

KK! Na, neeeeem. Öreg vagyok én már ahhoz. Barátnőm is azzal vígasztalt hogy majd lesz lány is, csak előtte még 1 fiú.(Neki a 3.lett lány.) De nem lesz sorozatgyártás, azt előbb kellett volna elkezdeni. Igazából ésszel tudom, hogy egy gyerekem lesz, de a szívem még nem akarja elfogadni. Kettő után viszont el tudnám, akkor is, ha a 2.is fiú, mert úgy venném, hogy én fiús anyának vagyok teremtve, ez van.

E! Nem akarlak ijesztgetni, de mielőtt a dokinő megnézte volna a lába közét, Survi intett egyet, hogy bezárt a bazár, eleget nézegettél, szorosan összezárt lábbal elfordult és bealudt. Na, mondom, szégyenlős, hát, tuti lány! Mint tudjuk, nem jött be🤣

A.

2024. márc. 9. 10:36
 4195/4868 anonim ***** válasza:
57%

A - soha ne mond, hogy soha. Még lehet második, amiből siman lehet összesen 3 gyerkőc😁

Jo, befejeztem.. De azert szurkolok, hogy legyen egy kislány is a közeljövőben😊

Én most beparaztattam magam a 6-7 napos luteális fázis miatt, úgyhogy nagyon várom az uh-t🫣

KK

2024. márc. 9. 10:59
 4196/4868 anonim ***** válasza:
26%

KK! Ja, igen, a 2., lehet 2.és 3., azt nem tudom kizárni. Úgy értettem még max.1szülés ezen kívül. Mondjuk egy kisfiúval+2pici iker fiúval is elveszteném a józan eszem, az is biztos 😂

Köszi a drukkot😁 Először szülessen meg Survi egészségesen és utána visszatérünk a lány projektre🤣

Ne parázz, biztos csak azért, mert most áll vissza a rendszer.

A.

2024. márc. 9. 11:05
 4197/4868 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén nekem már mindegy hogy kisfiú vagy kislány, 3 év után pont nem érdekel mit kapok :D Tény hogy nekem is

idő kellett míg megbarátkoztam a lány gondolatával, de rájöttem hogy csak félelmeim voltak evvel kapcsolatban, hogy esetleg elrontok valamit amit nem tudok helyrehozni, mert ösztönösen inkább a fiúk világával kapcsolódtam össze. Aztán azóta rájöttem hogy hülyeség, ha érzi majd hogy mindent próbálok neki megadni akkor menni fog :) Plusz már én is nőiesedtem az évek alatt, szóval szerintem rendben leszünk :D

Habár nekem nincs sok közöm a te világodhoz A, és olvastam hogy örülsz neki hogy lesz egy fiad de annyit had merjek leírni hogy ha úgy szülöd meg, hogy közben kompromisszumot kötsz a fejedben hogy: oké..ő fiú de még van esély lányra.. akkor az rányomhatja a bélyegét a kapcsolatotokra. Én úgy gondolom érdemes hálásnak lenni hogy 1 év alatt sikerült természetes úton az, amiért mások éveket és párral próbálkoznak. ( Nem, nem azt mondom hogy nem vagy hálás, csak ismerem az érzést amikor valami úgy.. nem tökéletes, és én is ezt éreztem a kislánynál, csak szeretném ha te teljességgel élnéd meg a mostani terhességed :) )

E második genetikán már biztos nem lesz ilyen szégyenlős :D (drukkolunk)

Na mi kedden kapjuk meg az áldást ha minden igaz, de vizsgázom úgyhogy kicsit kevesebbet leszek :)

2024. márc. 10. 10:17
 4198/4868 anonim ***** válasza:
69%
A, te nem vagy normális. Nekem csak ennyi hozzáfűzni valóm van. :)
2024. márc. 10. 10:46
 4199/4868 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező! Félreérted, ez nem kompromisszum. Ha nem tesztből tudnám, hogy fiú, hanem uh-ból és a következőn kiderülne, hogy bocs, benéztük, lány, én már csalódott lennék. Survit így szeretem, nem adnám semmiféle lányért.

Kb.10 évig azt hajtogattam, ha egy gyerekem lehetne, fiú legyen. Egész életemben gyerekekkel foglalkoztam és a titkos kedvencem mindig fiú volt. Nagyon szerettem volna fiút. Csakhogy egy ponton beletörődtem, hogy nálunk nem születnek fiúk. Tudom, hogy hülyeség, egyszer mindenhol megtörik, de ki gondolná, hogy pont nála? Főleg, ha lúzer vagy és fiút akarsz...

Szóval elfogadtam, ha valamilyen csoda folytán lesz gyerekem, ő lány. Közben ugye kiderült, hogy egyedül vállalom, jó is, hogy lány. Bennem soha nem volt semmiféle megfelelési kényszer,(igen, pontozzatok le nyugodtan még százan, leszarom🤪), de a fiam felé van. Amíg lánynak hittem, nem voltak bennem kérdések. Nem vagyok biztos benne, hogy nőként tudok-e FÉRFIT nevelni belőle. Mert a végső cél ez lenne, nem marad örökké kisfiú. Azért nem aggódom annyira, mert tudom, hogy egy csoda, biztos, hogy nem véletlen, feladatom van, úgy értem, valami életfeladat.

Azt azért szögezzük le, hogy lányt nem Survi helyett szeretnék, hanem majd mellé. Ha lenne se szeretném kevésbé a kisfiamat. Amit "nem örülésnek " hihettek, az nem az, csak egy rám nem jellemző bizonytalanság. Tudok-e "elég jó" anyja lenni?

A.

2024. márc. 10. 10:52
 4200/4868 A kérdező kommentje:

Akkor rendben, csak ijesztően hangzott :D

Hát akkor megértem, de amúgy én ismerek egy srácot, akit az anyukája nevelt fel. Kicsit tényleg túl finom férfihoz képest, DE ő a legkedvesebb srác akivel valaha találkoztam. Rá nagyon hatott hogy hogyan bánjon a nőkkel, és igazi kincs szerintem ebben a tekintetben, a tenyerén hordoz mindenkit :)

Szóval szerintem ami a lényeg volt, az emberi értékek és tulajdonságok, azokra mind megtanította egyedül az anyja is :)

Úgyhogy ne aggódj neked is menni fog ne aggódj :D

Akkor okos, megnyugodtam, kicsit úgy hangzott amit írtál az utolsó sorban de akkor nem így van, ez a lényeg :)))

2024. márc. 10. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!