Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
F! Még csak 16☹️ És ugye, elöl, mélyen fekvő. Arra azt mondják, később érezni.
A.
Mondhatni hamar jött össze, úgy hogy volt pár hónap szünetünk egy 6cm-es ciszta miatt. Leraktam a gyogyszert akkor márciusban, próbálkoztunk, 3 hónapra rá csinaltattam hormonlabort, utana nem sokkal lett a cisztam, ami valami csoda folytán 1 honap alatt szőrén szálán eltűnt, utana probalkozhattunk újra. Innentől borult a ciklusom🙈 akkor januar végén kezdtem Premenst szedni es március elején a kezemben volt a pozitív teszt.
Szóval 1 év, (plusz) mínusz a cisztas hónapok.
Én nagyon fiús anyának kepzeltem el magam mindig is, igy biztosra veszem, hogyha sikerül kislány lesz😁 de már ezt is sikerült elfogadtatni magammal, a lényeg, hogy egészséges legyen😊
Örülök, hogy I-vel is minden rendben van, nagyon remélem hamarosan nektek is ott lesznek a pozitív tesztek, nagyon megerdemlitek a sok harc utan❤️
Első terhességnel barnazas miatt az 5-6 héttől szedtem progit, meg volt beágyazódási vérzésem hasonlo időben, mint most, csak mintha most ez több lenne. A januári progim jo lett, igy nem készültem fel semmi ilyenre
De ha mégis baba vana dologban, akkor iratok progit🙂
Pénteken kezdek tesztelni, ha addig nem jön meg
Sajnos leeshet hirtelen a progeszteron és okozhat ez barnázást ( ha jól tudom )
Érdemes lenne azt is szedned akkor ha próbálkoztok :)))
Persze úgyis orvoshoz kötött .
Akkor viszonylag hamar sikerült 🥹❤️
Remélem most még hamarabb összejön nektek!
❤️
Aztán lehet mégis fiú lesz Kk :D
D2 ti hova rohantok folyton? Mostmár meg kell kérdeznem mi ez a káosz :D
Az orvosom eltűnt, igy most a ciszta uh-t is máshol kell csináltatom kb 1,5 hét mulva. Ha ott nincs minden rendben, akkor kerítek egy "jó" orvost, vagy bárkit aki vállal😁
Amit olvastam a beágyazódási vérzésről, igazából nem ijesztett még meg, de ha lassan nem múlik kell szereznem progit. Elsőnel talán 5-7 napig barnáztam menstruáció időpontja előtt, majd pozitív teszt után 1-2 héttel.
Akkor amugy azt mondták, az erek pattannak el és az okozza.
Nagyon örülnék😊❤️
KK
Igen, mindig elfelejtem hogy mindenkinek meg van a sztorija és már lehet tudja mi a helyzet :D
A kislánytól miért tartasz?
Orvos téren szerintem azért könnyű káoszban lenni. Ha végre van egy jó, tuti felszivodik😅
De amig nem jön meg, remenykedek, hogy a ciszta helyett mást fognak látni😊
Igazából, nem tudom mit kezdnek majd egy kislánnyal🫣 én sem vagyok annyira tipikusan csajos, a rózsaszín cuccoktol kivagyok (szerintem nem is nagyon lesz neki, ha ugy alakul) és akik körülöttem vannak kislányok, borzalmasan hisztisek, olyan nyávogosan. Tudom alapbol hogy ez nem a nemüktől függ.
De igazából a kiafiamnal is minden jött természetesen, szerintem, ha lányom lenne/lesz is jönni fog, csak igy előre fura belegondolni🙂
A kapsz majd még rugdalózást Survitól rendesen :D ne félj hahaha
KK, előbb utóbb ott lesz a kisbabád 🤩🤞🏼🤞🏼🤞🏼 reméljük minden rendben lesz a dokinál !
Kérdező, én akkor levagyok maradva :O
Én ott tartok, hogy 12.én mentek dokihoz
Voltatok akkor közben máshol is?
Nektek ezt a vizsgálatot vérből nézték vagy mintából?
Minden szempontból káoszka van amúgy :D
Tegnap sikerült 3dologra is időpontot kérni, viszont még mindig nem tudom, hogy akkor a férjemnek mire kérjek időpontot … sima konzultációra vagy ismételjük meg az egész vizsgálatot… (aminek lehet nem lenne értelme mert az aktuális eredmény után 3hónapra rá szoktak újra mintát leadni… 72napig “érnek” a spermiumok ahogy olvastam, ha jól értem akkor nem “aktuális státuszt” mutat a mostani vizsgálat eredménye hanem az elmúlt 3hónapot? Vagy én ezt most nem is értem már 😩)
Közben próbálunk megvenni egy házat, hetekig csak telefonálgattam, hitelszakértőről hitelszakértőre repkedve… sikerült egyet találni, így most halad az ügy… elvileg a héten megy értékbecslő az ingatlanhoz…soha nem intéztünk még ilyet … mire kimatekoztuk, hogy mi mennyi lenne hogyan számolna a bank egyáltalán a jövedelmekkel kb begolyóztunk… 2-3hét ment el ezzel mert folyamatosan valami problémába ütköztünk…
Mostanra nagyjából átlátható a helyzet..
közben izgulás is van mert ha megkapjuk a hitelt akkor valahogy ki kéne sakkozni, hogy hogyan lehetne úgy megoldani, hogy ne kelljen egyszerre törlesztőt és albérletet is fizetni … de ha felmondjuk az albit akkor bukjuk a kauciót 🥲😅
Ugye erre még rájön, hogy jó lenne intézni a meddőségi folyamattal kapcsolatban levő dolgokat is… ŐSKÁOSZ :D
D2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!