Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 4181/4851 anonim ***** válasza:

Igen, maganba járok, viszont ha kell mondjuk 1-2 hónapon belül kontroll, akkor kórházba tb alapon megcsinálja. Most pont ilyenre kellett volna mennem, de nem kapok választ. Pedig magánba is menntem volna, csak nézzen meg

Most ugy vagyok, ha az uh-ig nem kapok választ tőle, akkor megyek egy dokinőhöz, aki szintén nagyon rendes, hozzá picivel rövidebb a várolista, olyan 2 hónap🙈

Én sem szoktam, csak ha már ő mondta, hogy igy legyen, válaszolhatna😁😁

Mond meg a férjednek, hogy ilyet még csak ne is gondoljon, mondjon. Minden rendben lesz😊

Így is stresszes egy terhesseg (orvosok miatt, mert ra tudják hozni az emberre a frászt) Szülés után meg a védőnő, ha valami nem nagykonyv szerint történik😅

Mivel nekem új a ciklusom, igy nemtudok nyilatkozni, hogy bele zavart-e... De terhes nem lettem🫣

Szerintem következő köröm a Novafam méhpempő, GAL vitamin es Q10 lesz, aztán ha nagyon kileszek, megmondom a férjemnek, hogy nekem kell a Premens is😁😁

Nagyon drukkolok, nemhiszem hogy borult volna!🤞😊 Én sosem éreztem meg sem ovut, sem pedig a menstruáció közeledtét

2024. márc. 7. 19:32
 4182/4851 anonim ***** válasza:
És KK voltam🙈
2024. márc. 7. 19:32
 4183/4851 anonim ***** válasza:
100%

Boldog Nőnapot lányok!💐🌷🌹

Ki kapott meglepit a partjától? 😊

KK

2024. márc. 8. 10:49
 4184/4851 anonim ***** válasza:
30%

Boldog nőnapot!🌷

Én Cuki dokinál akartam tölteni, de nem dolgozik😕

A.

2024. márc. 8. 10:56
 4185/4851 anonim ***** válasza:

KK Ti merre laktok?

SKnál is ilyen sokat kellett várni a nődokira :O durva

Jaj a védőnőkről ne is beszéljünk :D attól is előre félek….. hahah

Ah én mindent is megérzek “sajnos”

Kiváncsi is vagyok mi lesz ebből… vagy mi nem lesz 😩😅

Na kimarad a peteérésem akkor nagyon elkapom az endokrinológus dokit …. Amúgy is terveztem elkapni mert szerinte D-vitamin hiányom van (legalább is a papír szerint amit kiállított)

:D 135ös D-vitamin szinttel….. pedig 75től jó a szint és 100fölött már babához is ideális ugye elvileg…

Boldog Nőnapot Nektek is ! 🥰

Mi nem szoktunk nagyon ilyen alkalmakkor “ajándékozgatni”

Karácsonykor sem meg semmikor igazából 😬 furák vagyunk…

Valentin napon volt virágosztás :D a kiskutyám imádja szagolgatni őket 🙈

Gergelyemmel amúgy minden nap egy meglepetés 🤣 …. Néha kellemes néha kevésbé kellemes :D

Nálatok volt meglepi?

A, Cuki doki állandó jelleggel “szabin” van :D

Mintha Téged kerülgetne, néha már olyan érzésem van :D

D2

2024. márc. 8. 17:12
 4186/4851 anonim ***** válasza:

Veszprém környékén (pontosabbat nem írnék) és Veszprémbe van az orvosom. Azt hiszem SK irta pont Veszprém és Győr talán?

A férjem is elszokta felejteni, meg jelképesen szoktuk a nőnapot es Valentin napot is. De ma azt mondta, hogy pont eszébe volt es gyerkőccel sokkal jobb így adni. Virágot kaptam a fiuktol😊🥰

Ez jo😂😂 azért remélem többször kellemesebb😁😁😁

Nekem is kezd gyanús lenni ez a Cuki doki, mindig eltunik

KK

2024. márc. 8. 17:23
 4187/4851 anonim ***** válasza:
37%

Ugye? Én is kivagyok Cukitól. Jó, hogy már nincs szabad orvos választás. Ha rajta múlna, bent maradna a gyerek.

Arra keltem az előbb, hogy valaki kitartóan nyomja a csengőt. Biztos Cuki volt. Fel akart köszönteni🤪 De nem nyitottam ajtót, már besértődtem😂

Nem is baj, hogy fiam lesz. Legalább tőle kapok majd virágot, mert ezekre a pasikra nem lehet számítani😁

A.

2024. márc. 8. 17:35
 4188/4851 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nagyon kislányra készültél A. De majd meglatod mekkora anya-fia szerelem tud kialakulni❤️

KK

2024. márc. 8. 18:29
 4189/4851 anonim ***** válasza:
8%

KK! Már teljesen beletörődtem. Örülök neki, hogy lesz egy fiam. Csak készítem a B tervet, hogy azért legyen egy lányom is. Abba nem tudok ilyen könnyen beletörődni, hogy lányom nem. Mondjuk, gondolom, a 2.is fiú lenne😂De őt se hagynám a kórházban, neki is örülnék, de gyorsan le kell akasztanom egy apukát, mert egyedül kettőt tuti, nem vállalnék, ha fiú, ha lány.

A.

2024. márc. 8. 18:43
 4190/4851 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Boldog nőnapot mindenkinek!

Párom március 25-én tartja régi magyar szokás szerint, így ma nincs nálunk meglepi :)

Olvaslak ám titeket minden nap, csak én abszolút hülye vagyok a dokis dolgokhoz ezért nem nagyon tudtam hozzászólni, de mindenkinek szorítok mihamarabb bejusson ahova szeretne.

Én tegnap voltam az első terhesgondozáson. (14 hetet töltöttem) ismételten megcsodálhattam a gyermek gerincét... 🙈 azt hiszem babamozira nem kell majd költeni....

De szépen növöget és ez a lényeg ;)

E

2024. márc. 8. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!